Manje poznat brend čije party komade ove sezone nose svi influenseri

O tome koliko je Instagram promenio modni svet zaista više ne moramo da pričamo, ali istina je da nam je pojava ove društvene mreže donela niz novih brendova iza kojih stoje nezavisni kreativci koji uspeh duguju činjenici da su njihovi komadi brzo našli put do srca vodećih influensera. Svima nam je poznat fenomen kuće Cult Gaia i njihove torbe Ark koja se već smatra klasikom, a drugi talas promena koji nam je Instagram doneo jeste sve veći broj blogera koji svoj uticaj žele da iskoriste stvarajući sopstvenu modnu marku. Mada popularnost u online svetu ne garantuje uspeh brenda, oni koji su u ovaj poduhvat krenuli sa jasnom vizijom i pažljivo osmišljenom poslovnom strategijom ostvarili su svoje ciljeve.

1 rotate

@_jeanettemadsen_

Upravo jedan od takvih igrača je Rotate Birger Christensen, koji su pokrenule danske influenserke Thora Valdimars i Jeanette Madsen. Osim što su same odlične promoterke svog brenda, njihovu estetiku obožavaju i druge blogerke, ali i bajeri pa se Rotate Birger Christensen komadi mogu naći na online platformama kao što su Net-a-Porter ili My Theresa. Ako redovno skrolujete Instagramom sigurno ste primetili neobične haljine raskošnih tekstura sa puf rukavima koje predstavljaju DNK ove skandinavske kuće. Brend predstavlja otelotvorenje stila osamdesetih, a iako su mini haljine njihov zaštitini znak, u ponudi ćete naći i mnogo midi krojeva, kao i šik topove koji u paru sa farmerkama čine savršen party stajling.

2 rotate

@tamara

Odeću sa potpisom ove kuće obožavaju devojke iz svih krajeva sveta – od onih sa severa Evrope poput Linde Tol i Emili Sindlev, preko Italijanki Anne Vitiello i Erike Boldrin, Francuskinje Anne-Laure Mais i Britanke Jessie Bush, pa do Amerikanke Babbe Rivere. Baš kao i druge skandinavske modne kuće koje su poslednjih godina osvojile svetsko tržište, Rotate Birger Christensen nudi komade odličnog kvaliteta i jedinstvenog dizajna po znatno pristupačnijim cenama od high end brendova što se ispostavilo kao odličan recept za uspeh. Sličnu poslovnu strategiju imali su i Ganni, Totême, The Row, Remain…

3 rotate

@emilisindlev

Ako uspeh brenda merimo po broju objavljenih fotografija influensera, onda je Rotate Birger Christensen definitivno jedan od vodećih ove zime jer njihove komade najčešće gledamo na Instagram Feedu. U nastavku pogledajte u čijim je ormarima odeća ove kuće našla svoje mesto, kao i vodič za kupovinu ključnih komada.

4 rotate

@babba

5 rotate

@alyssainthecity

6 rotate

@_jeanettemadsen_

7a rotate

@lindatol_

8a rotate

@annelauremais

8 rotate

@handinfire

7 rotate

@wethepeoplestyle

26 rotate

@maria_bernad

9 rotate

@erika_boldrin

10 rotate

@_jeanettemadsen_

Shopping vodič

11 rotate

net-a-porter.com

12 rotate

net-a-porter.com

13 rotate

net-a-porter.com

14 rotate

net-a-porter.com

15 rotate

net-a-porter.com

16 rotate

net-a-porter.com

17 rotate

net-a-porter.com

18 rotate

net-a-porter.com

19 rotate

net-a-porter.com

21 rotate

net-a-porter.com

27 rotate

net-a-porter.com

22 rotate

net-a-porter.com

23 rotate

mytheresa.com

24 rotate

mytheresa.com

25 rotate

mytheresa.com

Naslovna fotografija: @_jeanettemadsen_
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top