Maštamo o letovanju i pravimo pregled vodećih trendova u svetu kupaćih kostima

Dok smo prošle godine u ovo vreme uglavnom planirali letovanje na nekoj od domaćih destinacija, ovog puta imaćemo priliku da se izlažavamo na plaži uz omiljene koktele i knjigu koju već dugo želimo da pročitamo. Verujemo da mnogi od vas poslednjih dana intenzivno razmatraju sve opcije koje su nam na raspolaganju i prave planove za predstojeći odmor, a jedan od važnih delova pripreme za letovanje za svaku ženu biće i izbor odgovarajućeg kupaćeg kostima. Bez obzira na to da li spadate u grupu onih koje su odavno shvatile kakvi modeli odgovaraju njihovoj građi te se držite dobro proverenih izbora ili volite da isprobavate novitete, dobra vest je da dugo nismo imali ovako uzbudljive trendove u svetu bikinija, zbog čega se još više radujemo dolasku leta.

@rocky_barnes

Ono što ovogodišnje trendove izdvaja u odnosu na one koji su bili aktuelni prethodnih godina jeste činjenica da se većina aktuelnih modela lako prilagođava svim tipovima građe, pa će potraga za odgovarajućim kostimom biti znatno lakša nego ranijih godina. Ako želite da sebi još više olakšate izbor, pre odlaska u kupovinu razmislite o tome koji bi deo tela želeli da naglasite. Tako bi devojke koje žele da istaknu ramena trebalo da biraju kostime bez ili sa vrlo tankim bretelama, one koje vole svoje noge najbolje će ih naglasiti dubokim rezovima, a strukirani kostim ili plitak donji deo uvek stavlja akcenat na struk. S druge strane, klasičan bikini naglašava poprsje, a ukoliko imate male grudi birajte modele sa printom ili sa karnerima. Sve pomenute opcije već su odavno stigle u naše omiljene radnje, a u nastavku vam otkrivamo najpoželjnije trendove za leto 2021.

CUT-OUT DETALJI

@riellibrand

Šarmantni prorezi već neko vreme jedan su od najpoželjnijih modnih detalja, a nakon što su postali sastavni deo mnogih odevnih komada, sada su prisutni i na kupaćim kostimima. Na raspolaganju imate veliki broj opcija kako dvodelnih tako i jednodelnih.

EXTREME INTIMO,
Gornji deo: 2.999 din.
Donji deo: 1.499 din.

H&M,
Gornji deo: 1.499 din.
Donji deo: 1.499 din.

OYSHO,
cena: 3.490 din.

WOMEN`SECRET,
cena na upit

SHINE LIKE A DIAMOND

@weworewhat

Možda će vam na prvu ova opcija izgledati kao kič ili ćete pomisliti da je na granici dobrog ukusa, ali kao i kod svih drugih modnih izbora, sve zavisi od osobe koja ih nosi. Bikini s metalik odsjajem ili štasom može izgledati i chic i svedeno, ako izaberete verijantu koja odgovara vašem senzibilitetu.

BERSHKA,
cena: 2.880 din.

WOMEN`SECRET,
cena na upit

WOMEN`SECRET,
cena na upit

REBRASTI KOSTIMI

@monikh

Trend kupaćih kostima izrađenih od rebraste elastične tkanine započeo je još prošle godine i to prvenstveno zahvaljujući brendu Hunza G, čiji su modeli za kratko vreme osvojili influenserke i celebrity dame. Najveća prednost ovih komada jeste činjenica da dobro stoje ženama svih tipova građe, a danas ih možete naći u ponudi gotovo svakog brenda.

HUNZA G,
net-a-porter.com

OYSHO,
Gornji deo: 2.490 din.
Donji deo: 2.290 din.

EXTREME INTIMO,
Gornji deo: 2.799 din.
Donji deo: 1.599 din.

H&M,
Gornji deo: 1.999 din.
Donji deo: 1.199 din.

BLACK TIE AFFAIR

@bettinalooney

Ako do sada niste primetili, ovaj trend će vas sigurno uveriti da su ove godine poželjni kostimi sa dozom elegancije, tačnije detaljima kao što su masivni karneri ili fini til. Iako možda nisu najpraktičniji izbor, svako od nas bar nekad poželi da izgleda fensi na plaži.

ZARA,
cena: 3.290 din.

OYSHO,
Gornji deo: 2.790 din.
Donji deo: 1.990 din.

MANGO,
cena: 5.490 din.

RETRO PRINT

@lucywilliams02

Vintage cvetići, karirani i animal print ove godine više nego ikad prisutan je na kupaćim kostimima i zbilja izgleda sjajno. Ako volite razigrane šare na plaži, ovo može biti savršen izbor za vas.

ZARA,
Gornji deo: 1.990 din.
Donji deo: 1.590 din.

WOMEN`SECRET,
cena na upit

OYSHO,
cena: 4.990 din.

BERSHKA,
Gornji deo: 1.990 din.
Donji deo: 1.590 din.

PASTELNE BOJE

@weworewhat

Nakon što smo zavoleli garderobu i aksesoare u nežnim nijansama, vreme je da ponesemo i kupaće kostime u svetlo plavoj, roze, zelenoj ili ljubičastoj boji. Ovi modeli sjajno se slažu sa preplanulim tenom zbog čega ih još više volimo.

BONDI BORN,
net-a-porter.com

H&M,
Gornji deo: 1.699 din.
Donji deo: 1.199 din.

OYSHO,
cena: 3.990 din.

ZARA,
Gornji deo: 1.990 din.
Donji deo: 1.990 din.

ŠARMANTNE TRAKICE

@emmanuellek_

Ako su vam dosadili klasični trouglići ili jednostavni modeli sa korpama, kupaći s atraktivnim trakicama može biti savršen izbor za vas. Na raspolaganju vam je mnogo opcija i krojeva, a za koji god da se odlučite, izgledaćete chic na plaži.

ZARA,
Gornji deo: 2.290 din.
Donji deo: 1.990 din.

MATTEAU,
Gornji deo: net-a-porter.com
Donji deo: net-a-porter.com

BERSHKA,
Gornji deo: 1.990 din.
Donji deo: 1.590 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @bettinalooney
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top