Milica Opačić predstavila novu kolekciju na izložbi „10 Feathers“

U prepunoj galeriji „Štab“ mnogi Beograđani pronašli su svoje utočište od letnjih vrućina na izložbi dizajnerke Milice Opačić koja je publici predtavila novu kolekciju „10 Feathers“ odnosno „10 pera“. Umetnica je odučila da svoj rad ovog puta predstavi u potpuno drugačijoj formi odnosno pop-up izložbom, koja je trajala samo tri sata.
Inspiraciju za ovu kolekciju, talentovana dizajnerka pronašla je u indijanskom peru koje se u tradiciji prepoznaje kao simbol kreativnosti. „Deset pera“ predtavljala su zapravo deset fotografija i deset stylinga koje je Milica predstavila na ovoj modnoj izložbi.

4p mo 12615

Posetioci su imali priliku da uživaju u živim bojama i da uživo dožive sve modele i inspirativne boje koje krase ovu kolekciju. Svi modeli izrađeni su od pažljivo ručno slikane svile a kako dizajnerka kaže, bilo joj je potrebno dosta vremena da pripremi celokupnu kolekciju.
Pored svile novu kolekciju krase i drugi materijali poput kože i velura koji su obogaćeni srebrnim ručno izrađenim detaljima koji su dodatno razigrali celu kolekciju. Iako ova letnja kolekcija predstavlja najavu za sledeću sezonu, Milica je na poseban način predstavila svoj rad i još jednom pokazala da pomera granice kreativnosti.

2p mo 12615

Sve zvanice uživale su u svakom segmentu modnog performansa, a većina njih se složila da će rado nosili komade iz ove kolekcije.

3p mo 12615

1p mo 12615

Foto: Luka Trajković

Podeli

Scroll to Top