Minival trepavica: Priuštite sebi dramatičan pogled čak i na plaži

Svi želimo da imamo pogled koji će svi pamtiti. Da bismo naglasili svoje oči potrebna nam je često odgovarajuća šminka, ali ovog leta priuštite sebi dramatičan pogled čak i na plaži uz jednostavan minival trebavica. Uz ovaj jednostavan tretman koji traje oko pola sata uvek ćete imati lepe trepavice.
Metoda se preporučuje klijentima koje imaju ravne i kratke trepavice, onima koji imaju problem sa alergijom na šminku, ali i svim devojkama koje vole da čak i na plaži izgledaju atraktivno. Jer, nakon minivala, vaše oči će biti istaknute, otvorene, trepavice uvijene i sjajno crne. Takođe i tokom cele godine oči možete odmoriti od maskare ukoliko uradite ovaj tretman, jer će vaša maskara biti potrebna samo za jaku večernju šminku.
Bitno je naglasiti da ne postoji nikakav rizik od oštećenja očiju pri tretmanu, jer se on radi preparatima na biljnoj bazi sa veoma niskim koncentracijama. Nakon uvijanja dobro je priuštiti sebi i farbanje trepavica i time ćete postići najbolji efekat.
Ukoliko želite da ovog leta blistate na plaži, priuštite sebi ovaj tretman koji je u ponudi u gotovo svim salonima lepote.

Pre i posle tretmana
Pre i posle tretmana

Podeli

Scroll to Top