„Mirror glaze nails“ je nova trendi verzija popularnog manikira Hailey Bieber

Pre godinu i po dana Hailey Bieber je na Met Gala događaju prvi put ponela glaze donut manikir, a brzo nakon toga ovo je postao najpopularniji nail trend koji su nosile devojke širom sveta. Hromirani nokti definitivno su obeležili prošlu godinu, a pred početak jesenje sezone supruga Justina Biebera i njena manikirka Zola Ganzorgit „servirale“ su nam novu verziju ovog manikira, koju su nazvali mirror glaze nails. Reč je o nešto intenzivnijoj hromiranoj varijanti koja izgleda futuristički i u znatno većoj meri reflektuje svetlost. Hailey je ovaj manikir ponela u paru sa dugim bademastim noktima, po kojima je poznata, a Zola je snimila čitav proces dobijanja ovog izgleda.

@nailsbyzola

Kao što možete da vidite na snimku, za postizanje mirror glaze manikira potrebno je da najpre nanesete dva sloja nude laka za nokte, a u ovom slučaju u pitanju je Put It In Neutral nijansa brenda O.P.I. Potom je nanela jedan sloj No Wipe top coat premaza, a hromirani izgled postigla je tako što je u razmeri 1:1 kombinovala O.P.I Tin Man Can chrome powder (koji je koristila i za glaze donut manikir) i Lazer Silver Mirror Chrome Powder brenda Tammy Taylor. Na kraju je nanela još jedan top coat premaz, et voilà.
Mada ćete ovaj manikir najlakše postići u salonu, ukoliko imate lampe i pomenute proizvode čitav proces možete uraditi i kod kuće.

Hailey je mirror glaze nokte nosila uz oversized karirani sako i pencil suknju koja dolazi u kompletu, kao i svojim preoznatljivim glow makeupom, čime nam je dala odličnu inpiraciju za jesenji look.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @nailsbyzola
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top