Miša Berić: Debitantska uloga u filmu „Mač osvete“ koji ćemo gledati na FEST-u

Bivši model Miša Berić odlučio je da se, posle mnogobrojnih revija, kampanja i TV reklama oproba u svetu glume, a njegov filmski debi u ostvarenju „Mač osvete“ gledaćemo na predstojećem festu. U pitanju je rediteljsko delo Jima
Weedonao normanskom princu koji posle višegodišnjeg ropstva želi da se osveti očevom ubici – okrutnom stricu. Pošto zadobija poverenje prognanih seljana, on ih vodi u bitku protiv svog strica, koristeći se njima u ovom neumoljivom osvetničkom pohodu. I dok jedan po jedan bivaju pobijeni u surovoj bitki, postavlja se pitanje da li će princ žrtvovati sve i svakoga kako bi namirio svoju žeđ za osvetom?
ovo ostvarenje biće prikazano 5. marta u Domu sindikata u okviru FEST-a, a Mša nam priča o svom prvom filmskom iskustvu.
– Sa rediteljem Jimom Weedonom sam radio pet dana na projektu „Staropramen“ pre dve godine i svideo mu se moj način rada te me je pozvao na kasting i na razgovor sa producentima za ovaj film i vrlo brzo sam dobio ulogu. On tačno zna šta hoće od glumca i tokom rada nema mesta za greške. Iako je snimanje bilo vrlo naporno, jer se radilo u šumi i blatu tokom zimskog perioda i snimale su se scene borbe, rad je bio veoma veseo jer je Jim zabavan čovek i odličan komičar. Verujem da će se ljudima dopasti film – kažeBerić.
On je poželeo da se okuša na filmju nakon saradnje sa italijanskim rediteljem Giuseppeom Tornatoreom sa kojima je snimao reklamu za „Diners“. Nakon tog iskustva, Berić je najpre pohađao školu glume Act Capetown, a potom je završio i Waterfront Theatre Acadamy.

1p mb 23215

Podeli

Scroll to Top