Missoni je savršena mirisna nota za predstojeće tople dane

Italijanska modna kuća, poznata po kolekcijama u kojima dominira veseli i šareni kolorit, lansirala je novi miris jednostavnog naziva – Missoni. Reč je o drvenastoj, cvetno-voćnoj kompoziciji idealnoj za tople dane koja je namenjena samouverenim ženama.
– Želela sam da kreiram miris posvećen senzualnim ženama, posvećen ženstvenosti – izjavila je kreativna direktorka Angela Missoni i dodala:
– Ona je samouverena žena, koja nosi ovaj miris kao haljinu koja joj savršeno pristaje, otkrivajući njenu ženstvenost i šarm.
Kompoziciju potpisuje čuvena Quentin Bisch, a parfem započinje notama italijanskih citrusa: bergamota, limuna i cedra u kombinaciji sa kruškom. Srce mirisa čine cvetne note uz Sambac jasmin, a drvenaste bazne note su: amborxan, zrno tonke i sandalovina.
Poseban akcenat stavljen je na pakovanje koje je inspirisano venecijanskim staklom. Jedinstvena bočica u nijansama ljubičaste, fuksije i zelene predstavlja moderan i bezvremenski dizajn, baš kao nepogrešiv Missoni stil. Angela Missoni, izabrala je oskarovca Paola Sorrentina za snimanje reklamne kampanje, a glumica i model Elisa Sednaoui zaštitno je lice Missoni parfema.

1m 14216

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top