MO Swimwear ove sezone ima najlepše kupaće kostime

Rad dizajnerke Milice Opačić pratimo otkad se pojavila na našoj modnoj sceni, a poslednjih nekoliko godina svakog leta nestrpljivo isčekujemo kolekcije kupaćih kostima s potpisom brenda MO Swimwear by M&N, koji je poznata beogradska kreatorka osnovala s drugaricom Nikolinom Jungić. Nova kolekcija Goddess promovisana je prošle nedelje kada su autorke brenda organizovale Bikini Matine na bazenu Sava Bien, na Novom Beogradu.

1mo 23619

MO Swimwear može se pohvaliti velikim izborom jednodelnih i dvodelnih kupaćhi kostima, koji su kreirani za različite građe, rađenih od najkvalitetnijih materijala, atraktvinih boja, jedinstvenih krojeva… Sve to čini ih modnim komadima koji se mogu poneti i van plaže – kao bodi ili kao top – rekla nam je Milica Opačić na promociji.

3mo 23619

Kao i sa brendom MO Premiere, Milica se drži klasičnih, vanvremenskih krojeva, na koje nadograđuje šik elemente, koji otvaraju mogućnosti brojnih kombinovanja i ističu žensku figuru u najboljem svetlu.

6mo 23619

– Kupaći kostimi iz ove kolekcije nose imena naših dragih žena, a za kolekcijuGoddess izabrale smo četiri boje: crnu, belu, crvenu i zlatnu – istakla je Nikolna Jungić, koja živi i radi u Dubajiu kao direktorka Spa i Welness centra Sheraton Grand hotela.

7mo 23619

Brend MO Swimwear već nekoliko godina uspešno posluje i u inostranstvu, a u Beogradu se može naći u studiju Milice Opačić – MO Premier na Dorćolu (Dobračina 34).

4mo 23619

5mo 23619

8mo 23619

9mo 23619

Foto: Marko Vulević

Podeli

Scroll to Top