Mob wife bob trenutno je najpopularnija frizura

Polako ali sigurno mob wife estetika osvaja modni i beauty svet. Za svega 10-ak dana na TikToku je osvanulo preko 15 hiljada video klipova sa ovim hashtagom, a novi trend već su ponele neke od najvećih showbiz zvezda poput Hailey Bieber i Dua Lipe. Kao što smo vam već pisali, mob wife stil inspirisan je likovima žena mafijaša iz poznatih filmova i serija, koje uglavnom nose bunde od prirodnog krzna, leopard print, visoke potpetice, skupe torbe, glamurozne frizure i jak i pomalo neuredan makeup. Zamislite Carmelu Soprano, Sharon Stone u filmu Casino ili Michelle Pfeiffer u Scarfaceu i sve će vam biti jasno.

Upravo je poslednja među njima, Michelle Pfeiffer u ulozi Elvire Hancock, u Scarfaceu, bila najveća inspiracija za novu viralnu frizuru slikovitog naziva mob wife bob. U pitanju je bezvremeni long bob koji podrazumeva ravno ošišanu kosu do vrata, a iako nije obavezno, poželjno je da ga nosite u paru sa dugim šiškama. Da biste poneli ovu frizuru, vaša kosa trebalo bi da bude uredno isfenirana, zaglađena i sjajna jer estetika mafijaške žene uvek zahteva dozu glamura.

Glavne prednosti ove bezvremene frizure su to što ona dobro stoji svima, bez obzira na oblik lica i teksturu kose. Osim toga, bob u svakoj verziji izgleda moćno i šik, i to bez mnogo truda. Kako je reč o nešto elegantnijoj varijantu, trebaće vam i proizvodi koji zaglađuju kosu i daju joj sjaj.

Color Wow – Extra Mist-Ical Shine Spray (Sephora)

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @juliasfi
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top