Modni trikovi: Česte styling greške devojaka koje blogerke nikada ne prave

Modne blogerke smatraju se danas osobama koje predstavljaju moćnu silu u modnoj industriji koja ne samo da lansira najnovije trendove, zauzima prvi red na najvećim revijama, već predvodi veliki broj kampanja i saradnji sa renomiranim svetskim modnim kućama.
Njima je pošlo za rukom da svakodnevne outfite dovedu do savršenstva i da kroz svoje odevne komade iskažu svu kreativnost. Tako da, ukoliko vaše omiljene stvari smatrate običnim, zagledajte se još jednom u njih i shvatićete da uz malo mašte mogu da budu deosavršenog stylinga. A da biste uvek dobro izgledali u garderobi koju nosite, potrebno je samo da izbegnete pojedine greške.
Propusti koje većina devojaka pravi, modni blogeri odavno su prevazišli. Donosimo vam mišljenje pet blogerki o tome koje greške nikako ne smete da napravite!

1. Shea Marie, autorka „Peace Love Shea“ smatra da nikada ne trebate da izađete neuredne iz kuće, pa čak ni do prodavnice ili kioska. Jer, nikada se ne zna koga možete da sretnete.

5p mg 4715

2. Jenny Bernheim, autorka „Margo and Me“ kaže da jedan od propusta koje devojke često prave, a koji nikada ne može da se desi blogerkama jesu neuredan manikir i pedikir. Dobar manikir i pedikir naročito su važni tokom letnjih dana.

1p mg 4715

3. Elaine Daneshrad, autorka „Fashion Laine“ tvrdi da popularne kombinezone ne treba nositi sa mnogo nakita. Oni su sami po sebi upečatljivi, pa zazo nema potrebe da ih kombinujete uz statement nakit.

2p mg 4715

4. Taye Hansberry, autorka „Stuff She Likes“ kaže da nikada ne treba nositi cipele koje izgledaju jeftino. Kao ni one koje su vam neudobne i u kojima ne možete da se krećete nesputano.

3p mg 4715

5. Grasie Mercedes, autorka „Style Me Grasie“ smatra da devojke nikada ne trebaju da nose pantalone koje će ih činiti debljima nego što jesu.

4p mg 4715

Podeli

Scroll to Top