Modna kuća Mona organizovala je prošle nedelje spektakularnu reviju u Kuli Nebojša

Muzej Kula Nebojša bio je prošlog petka savšena scenografija za spektakularnu modnu reviju modne kuće Mona. Prestižni domaći brend predstavio je tom prilikom kolekciju za novu sezonu, a veliki modni show održan je u prisustvu mnogobrojnih poznatiih ličnosti, influensera, modnih novinara i urednika. Kao što smo navikli kada je Mona u pitanju, revija je produkciono ispunjavala sve svetske standarde, pa smo svedočili jedinstvenom modno-audio-vizuelnom spektaklu. Na pisti su dominirali neočekivani printevi, karneri i asimetrični krojevi, a nisu izostali ni kožni komadi koji čine sam DNK ovog brenda. Važno mesto zauzele su letršave haljine, suknje, elegantne pantalone i odela, a posebna „poslastica“ bile su cipele i torbe.

Kreatorski tim brenda, koji čine Ana Pavlović, Kristina Gajić, Dunja Sabljić i Katarina Stanivuković ovog puta se odlučio za „mirnu“ paletu boja pa u kolekciji dominiraju crna, krem i smeđa nijansa. Da su pogodili ukus publike, makar one koja je bila na reviji, najbolji pokazatelj su ovacije koje su dobile po završetku revije.

Kao što smo rekli, reviju su iz prvog reda pratile brojne ikone stila iz zemlje i regiona, a neke od njih nosile su modele koje smo videli na pisti. Među zvanicama su se našle Ena Luna, Marina Ćosić, Aleksandra Jeftanović, Marija Minić, Aleksandra Bojović, Jasmina Šupeljak i mnogi drugi.

Uroš i Doris Momirović
Ena Luna
Dora Martinović
Sanja Zelenović

Nakon spektakularne revije koja je prevazišla očekivanja, organizovana je i odlična žurka na kojoj su se zvanice zabavljale sve do kasnih sati.

Mima Zečević
Iva Chu
Aleksandra Bojović i Marija Minić
Ana Stojanović i Mila Vujasić

Tekst: INJournal magazin
Foto: RAAW media

Podeli

Scroll to Top