Monica Rose: Upoznajte najuspešniju holivudsku stilistkinju

Ako se pitate kako sestrama Hadid ili Kardashian/Jenner polazi za rukom da uvek imaju besprekorne outfite, odgovor je jednostavan – za svaku njihovu odevnu kombinaciju zadužena je trenutno najzaposlenija holivudska stilistkinja Monica Rose. Ova dama uspela je da pročisti i oplemeni stil slavnih sestara, a u njihove svakodnevne look-ove unela je minimalizam i monohramatske kombinacije boja. Upravo zahvaljujući njenim savetima Gigi i Kendall našle su se na listi najbolje obučenih dama u prošloj godini.

1mr 9116

Monica živi u Los Anđelesu i spada u najuspešnije stiliste kojoj poverenje poklanja više od 30 javnih ličnosti među kojima su i Jennifer Lopez i Sharon Stone. O njenoj popularnosti najbolje svedoči broj pratilaca na Instagramu koji se polako približava prvom milionu, a za sada ima oko 850.000 sledbenika.

2mr 9116

– Prvo sam počela da radim sa Kim, još 2007. godine. Ostalo je istorija. Kim me je uvela u društvo poznatih i danas sarađujem sa preko 30 osoba iz sveta šou biznisa. Moram da priznam kako mi je kreiranje off duty izdanja veći izazov nego red carpet pojavljivanja jer u sferi crvenog tepiha nemate puno prostora za eksperimentisanjem. Prosto se zna koje kreacije su za svečane, glam manifestacije. Off duty ste vi, vaša ličnost te mi je bitno da upoznam osobu bliže od onoga šta voli da nosi. Ja lično se oslanjam na svoj instikt, a iako sam perfekcionista, trudim se da svaki outfit bude jednostavan i nesavršen – tvrdi Monica.

3mr 9116

Svoju popularnost ona je iskoristila i pokrenula vlastitu liniju nakita, a u tom projektu njena partnerka je Sarah Chloe. Reč je o minimalističkim komadima u srebrnoj i zlatnoj boji za koje smo sigurni da će obožavati devojke širom sveta.

4mr 9116

5mr 9116

6mr 9116

7mr 9116

Foto: Instagram/monicarosestyle

Podeli

Scroll to Top