Moroccanoil za svilenkasti i sjajnu kosu poput svetskih zvezda

Negovana, zdrava i sjajna kosa uvek je u modi, a da bismo je imali neophodna je pravilna nega. Lady Gaga, Jennifer Lopez, Katty Perry i mnoge druge svetske zvezde, ali i domaće javne ličnosti poput Tamare Dragičević, Sare Jovanović ili Ivane Nešović obožavaju Moroccanoil proizvode za kosu. Ovi revolucionarni preparati toliko su delotvorni da svaku ženu osvajaju već pri prvoj upotrebi.
U sebi sadrže ultralaganu, nemasnu formulu na bazi argan ulja kojim su žene u Maroku vekovina negovale svoju kosu i pomoću nje obnavljale hemijski tretiranu kosu, oštećenu farbanjem, minivalom i drugim nepovoljnim uticajima. Već posle prvog korišćenja, kosa postaje svilenkastija i sjajnija, dok redovnom primenom Moroccanoil preparata ublažava se lomljenje kose i pucanje krajeva.
U asortimanu ove inovativne kozmetike nalaze se različiti proizvodi za stilizovanje, oblikovanje i negu kose, a mi vam ovog puta predstavljamo tri odlična proizvoda – Moroccanoil Root Boost, Luminous Hairspray i Moroccanoil Treatment.

1p mo 5415

Pena Moroccanoil Root Boostistaknuti je novi proizvod namenjen postizanju savršenog volumena bez napora, a izvrsni rezultati su zagarantovani. Pažljivo osmišljen, kosi daje volumen i lepršavost uz dugotrajnu i fleksibilnu čvrstoću.

2p mo 5415

Čini kosu mekanom na dodir, daje reflektirajući sjaj, i učvršćuje kosu – odličan Luminous Hairspray. Proizvod sadrži formulu čija su kombinacija visoko sofisticirani sastojci u arganovom ulju. Ovaj lagani i praktični lak za kosu nudi dugotrajan i fleksibilan oblik, a ne ostavlja lepljive naslage. Idealan je za kreiranje i održavanje mekih, prirodnih oblika. Može se jednostavno iščešljati, bez otežavanja kose. Zahvaljujući reflektirajućem sjajnom štitu, eliminiše statički elektricitet i vlagu.

3p mo 5415

Za svilenkastu, zdravu, sjajnu kosu, punu života tu je Moroccanoil Treatmant. Ova svestrana formula za negu bez naslaga može se koristiti kao krema, sredstvo za oblikovanje i završno doterivanje. Savršeno se meša sa drugim proizvodima, ubrzava vreme sušenja i svakim korakom poboljšava kosu. Moroccanoil tretman potpuno transformiše kosu, jer ima formulu koja vraća izgubljene proteine za snagu, masne kiseline, omega-3 ulja, vitamine za sjaj i antioksidanse za zaštitu.

Naslovna fotografija: Facebook/Moroccanoil Srbija

Podeli

Scroll to Top