MOYA narukvice: Personalizovan nakit koji inspiriše

Ponekad je zaista potrebno da se priklonimo modnom pravilu „manje je više“ i u eri masovne proizvodnje predimenzioniranog nakita ponesemo personalizovani, minimalistički komad koji će u potpunosti oslikavati našu ličnost. Ukoliko tragate za svojim posebnim komadom pravo rešenje za vas su MOYA narukvice sa ličnim porukama koje sami birate. Zbog svoje jednostavnosti, ove komade možete poneti u svim prilikama, od onih dnevnih pa sve do večernjih, a one su uvek savršen način da zaokruže čitav look.

1m 17116

Tri reči najbolje opisuju MOYA narukvice, one su: jedinstvene, lične, handmade. Na pločici svog komada možete ispisati imena dece, dragih osoba, važne datume, stihove omiljene pesame ili citate koje volite, zatim simbole ljubavi i još mnogo toga što ocrtava vašu ličnost. Ukoliko preferirate tajnovitnost, to mogu biti i poruke pisane glagoljicom, kineskim ili arapskim pismom, te simboli čije značenje samo vi znate.

2m 17116

Osim na ideju, akcenat je stavljen i na kvalitet, pa su tako pločice izrađene od plemenitog materijala i gravirane u jednoj porodičnoj zlatari u Zagrebu, a traka kojom se vezuje pločica može biti od kože, svile ili obložena voskom. Svaka narukvica se izrađuje po želji kupca i po njegovoj zamisli, uz eventualne korekcije kako bi konačni proizvod bio što jasniji. Graviranje se vrši kompjuterski i veoma je čisto i precizno, a nema nikakve konačne galerije koja bi na bilo koji način ograničila poručioce.

3m 17116

Svoju MOYA narukvicu možete poručiti preko zvanične Facebook stranice MOYA Narukvica, a kreativni tim je uvek spreman da svaku vašu ideju pretvori u delo.

4m 17116

5m 17116

6m 19116

7m 17116

 

Podeli

Scroll to Top