Must have: Dvanaest modela okruglih naočara za sunce

Došlo je leto, a modni asesoar bez kog ne možemo da zamislimo ovo godišnje doba svakako su naočare za sunce. Ove sezone nose se različiti modeli, uglavnom sa retro notom, a boje stakala i okvira su eklektične i uglavnom inspirisane trendovima iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka.
Na tržištu postoje mnogo različitih modela, a posebnu pažnju privlače naočare okruglih okvira. Zbog svoje zanimljive forme one su postale imperativ za sve streetstajlere i poznate ličnosti, iako ne pripadaju najnovijoj ženskoj kolekciji. Naime, prestižne svetske modne kuće još prošle godine su plasirale ove modele, a velike zvezde poput Beyonce, Rihanne, Care Delevingne i mnoge druge rado su prihvatile ovaj trend. Za njima su krenule i najuspešnije blogerke.
Okrugle naočare našle su se ovog leta u kolekcijama mnogih brendoca u najrazličitijim kombinacijama okvira i stakala. Svejedno je koju ćete kombinaciju izabrati, znajte da ćete zahvaljujući ovom asesoaru sigurno biti upečatljivi na ulici. Okrugli modeli odišu sofisticiranošću i retro chicom, a mogu se uklopiti uz sve stilove odevanja. Donosimo vam 12 modela koji će vas oduševiti!


Podeli

Scroll to Top