Must Have: Kako sve možete da kombinujete shift haljine ovog leta?

Ponekad, samo ponekad, nam se ne razmišlja o tome kako da iskombinujemo garderobu iz ormara. Tih dana idealna kombinacija je haljina, a apsolutni hit sezone je takozvani shift model. Reč je o haljini koju je među prvima na modni tron postavio Gucci, a koja je u ovoj sezoni doživjela come back. Legendarna Bridget Bardot obožavala je shift. Model je blagog A kroja, a ono što je najbolje jeste da pristaje svim tipovima građe i mogu ga nositi i mlađe i starije dame.
Ovu haljinu možete poneti i na posao, u šetnji gradom, prikladna je za casual ručak s mamom, ležernu kfvu s prijateljicama, piće na koje vas je pozvao zgodan frajer, odlazak u bioskop s mužem… Toliko je multifunkcionalna da je svetske zvezde često nose i na crvenom tepihu.
Slaže se jednako dobro uz ravne sandale, klasične cipele, baletanke, pa čak i letnje čizme ukoliko ih volite. Ako ste skloni minimalizmu, odaberite neki od jednobojnih modela, pa ga upotpunite samo jednom efektnom ogrlicom ili šarenom maramom. Ako jednobojnih haljina već imate u svom ormaru i često ih nosite, tada je print najbolji izbor. Pogledajte na koje sve načine možete da kombinujere shift haljine.


Podeli

Scroll to Top