Mylie Cyrus novo zaštitno lice „MAC Cosmetics“ kampanje „Viva Glam“

Volite da se u vašem neseseru uvek nađu najnoviji beauty proizvodi, a uz to smatrate neodoljivom pink boju na ustima, epa evo „poslastice“ za vas. Pevačica Miley Cyrus novo je zaštitno lice „MAC Cosmetics“ kampanje „Viva Glam“ i za nju se posebno dizajnirani proizvodi – jarko roze karmin i sjaj u nešto nežnijoj nijansi.

Poznata po svojoj ljubavi prema smelim i jarkim bojama, kostimima i make-upu, jasno je zašto je dvadesetjednogodišnja Miley inspirisala dizajnere nijansi „MAC-a“ da za nju naprave pink proizvode za usne.

Ova limitirana kolekcija će se naći u prodaji početkom sledeće godine, a i karmin i sjaj imaju na pakovanju potpis omiljene teenage pop zvezde, dok cena iznosi oko petnaest dolara.

Kolekciju „Viva Glam“ kompanija „MAC“ je osmislila kao deo humanitarne kampanje koja traje već godinama unazad. Sav prihod od prodaje šminke sa potpisom Mylie Cyrus biće doniran fondaciji „MAC AIDS“ koju su 1994. godine osnovali Frank Angelo i Frank Toskan. Pre Mylie deo ove kampanje bili su i Rihanna, Lady Gaga i Nicki Minaj, a među zvezdama koji podržavaju fondaciju su i Elton John, Ricky Martin i Christina Aguilera.

2p

Podeli

Scroll to Top