Na spektakularnoj reviji u Rimu predstavljena je Giambattista Valli x H&M kolekcija

U Palazzo Doria Pamphilju, jednom od istorijskih spomenika u Rimu, sinoć je održana spektakularna revija na kojoj je prestavljena Giambattista Valli x H&M kolekcija. Ružičastom pistom u vanvremenskim komadima prošetali su neki od najvećih top-modela predvođeni Kendall Jenner, koja je u sada već poznatoj crvenoj haljini zatvorila reviju. Ništa manje impozantna imena nisu sedela u prvim redovima, a među gostima su se našli Troye Sivan, Sofia Carson, Alexa Demie, H.E.R, Cameron Monaghan, Halima Eden, Anna Dello Russo, Veronika Heirbruner, Chiara Ferragni i Chris Lee, svi odeveni u odlične kombinacije iz ove kolekcije.

1hmv

Luis Borges, Veronika Heilbrunner, Pelayo Diaz, Brittany Xavier, Halima Aden i Parker Kit Hill

Nakon modne revije, gosti su se preselili niz Via del Corso u Grand Hotel Plaza, još jednu znamenitost Rima, koja predstavlja večno uživanje i eleganciju, na afterparti čiji je domaćin bio DJ kolektiv Circoloco, a nastupali su Pegi Gou i Set Troksler, kao i Clara3000.

2hmv

Anna Dello Russo, Halima Aden i Sofia Carson

– Moja modna kuća nalazi se u Parizu, ali sam ponosan na svoje rimsko poreklo. Moje srce uvek pripada Večnom gradu, i zbog toga sam za modnu reviju birao Rim i Palazzo Doria Pamphilj. Uz svoju ekstravagantnost, Rim je imao veliki značaj u oblikovanju mojih pogleda na svet i moje ličnosti. Bilo je divno videti kako sve oživljava u mom rodnom gradu – rekao je Giambattista Valli.

3hmv

Chiara Ferragni

Giambattista Valli x H&M kolekcija – sa ženskom, muškom garderobom i aksesoarima – biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 7. novembra, a u nastavku pogledajte ženske lookove s revije.

4hmv

5hmv

6hmv

7hmv

8hmv

9hmv

10hmv

11hmv

12hmv

13hmv

14hmv

15hmv

16hmv

17hmv

19hmv

20hmv

21hmv

22hmv

23hmv

24hmv

25hmv

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top