Najatraktivniji manikir i pedikir ove sezone dolazi u beloj boji

Nakon što je proteklo proleće obeležila zelena boja na noktima, s dolaskom letnjih dana vratili smo se staroj dobroj beloj boji. Beli manikir i pedikir već godinama ima status klasika koji volimo da nosimo uvek i svuda, a najdraži nam je tokom najtoplijeg dela godine. Za to postoje brojni razlozi, a najvažniji je taj što su lakovi u beloj boji s jedne strane suptilni i smatramo ih neutralnim, a opet dovoljno intenzivni i upečatljivi da s njima postižemo efekat statement manikira i pedikira. Pored toga, ne smemo zaboraviti da se ova boja savršeno slaže s preplanulim tenom, ali i da odlično izgleda na noktima različitih dužina i oblika.

@collagevintage

S obzirom na to da je nova boja na noktima jedan od najjednostavnijih načina da apdejtujete svoj look, ako trenutno čeznete za novim stvarima beli manikir ili pedikir može biti prava stvar za vas. Osim što ćete imati efektnu boju na noktima s kojom ne možete da pogrešite, ova promena ne nosi sa sobom nikakav rizik, koji uvek postoji kada menjate boju kose ili odlučite da skratiti šiške.

@collagevintage

Mada je izbor trajnog laka uvek najbolje rešenje jer ne morate da brinete da će vam se manikir oštetiti, ukoliko volite da budete sam svoj majstor u nastavku smo vam izdvojili nekoliko lakova za nokte s provereno dobrim formulama. Naime, svako ko je bar jednom nosio beli lak zna koliko može biti problematičan jer ako mu je tekstura preretka morate da nanesete nekoliko slojeva da biste dobili intenzivnu boju dok su guste formule neretko suše i po sat vremena. Na našoj listi našli su se lakovi različitog inteziteta boje – od nežno belih do veoma intenzivnih, ali vas nijedan od ovih proizvoda neće razočarati.

Butter London – Cotton Buds

Essie – Marshmallow

Galaxy – White Solar

OPI – Alpine Snow

Essence – Wild White Ways

China Glaze – We Run This Beach

Yves Saint Laurent – Blanc Arty

CND Vinylux – Cream Puff

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @collagevintage
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top