Najatraktivniji modeli haljina koje ćemo nositi do kraja proleća

Iako ih najčešće nosimo za vreme leta, haljine tokom čitave godine zauzimaju važno mesto u našim ormarima. Kao savršen izbor za svaku priliku, od ležernih odlazaka na kafu preko poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka, haljine i u prvim prolećnim kolekcijama dolaze u bezbroj različitih izdanja. Nama su posebnu pažnju ovog puta privukli praktični modeli za svaki dan u kojima ćemo moći da provedemo dan u kancelariji, a potom i da nastavimo s drugim aktivnostima.
Da se haljine besprekorno uklapaju u sve zimske i prolećne outfite odavno nam je jasno, pa će u mesecima koji dolaze biti onaj magični odevni predmet na koji možemo da se oslonimo svaki put kad pomislimo da nemamo šta da obučemo. U skladu s aktuelnim trendovima, svestrane haljine ćemo dok traje zima uglavnom kombinovati s dubokim čizmama i gležnjačama, a kasnije i s patikama i mokasinama. Odlično će funkcionisati i u spoju s kaputima i prošivenim jaknama, ali i s blejzerima ili najudobnijim kardiganom koji imamo u ormaru.

@leoniehanne

Kako nam je početak 2022. godine doneo nove trendove u svetu haljina, meseci pred nama idealni su za isprobavanje zanimljivih krojeva i silueta, mada ćemo se istovremeno osloniti i na neke od bezvremenih klasika koji su se ponovo našli na modnom radaru. Od pletenih haljina do uvek poželjnih crnih modela, aktuelni trendovi svakako su vredni pažnje, zato nastavite da skrolujete jer vas čeka pregled vodećih trendova za proleće 2022.

PLETENE HALJINE

@monikh

Ako volite udobnost, sigurno vas raduje činjenica da trend pletenih haljina ostaje aktuelan i u 2022. godini. Nosite ih sa čizmama do kolena tokom zime, a potom s mokasinama.

ZARA,
cena: 4.990 din.

H&M,
cena: 5.499 din.

A.L.C.,
net-a-porter.com

NANUSHKA,
cena: 29.195 din.

KOŠULJA-HALJINE

@greceghanem

Verujemo da će ovaj trend obradovati sve ljubitelje bezbremenih komada koji mogu da se zadrže u ormarima i godinama kasnije. Međutim, osim klasičih silueta, ovog puta u ponudi su i modeli s neočekivanim pomakom u kroju. Možda neće biti adekvatne za kancelariju, ali će se lako prilagoditi svim ostalim prilikama.

RESERVED,
cena na upit

KENZO,
cena: 43.490 din.

TOMMY HILFIGER,
cena: 13.794 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

FLORALNI PRINT

@wethepeoplestyle

Cvetni print idealan je za sve one dane kada želimo da nosimo garderobu koja podiže raspoloženje. Ako volite vintage vibe birajte modele sa sitnim cvetićima, a ukoliko želite nešto atraktivnije modele, krupni cvetovi će biti prava stvar za vas.

RESERVED,
cena na upit

H&M,
cena: 3.199 din.

ZARA,
cena: 4.590 din.

HUGO,
cena: 23.245 din.

OVESIZED MODELI

@wethepeoplestyle

Predimenzionirane siluete već nekoliko godina nalaze se na modnom radaru, a nakon što smo zavoleli oversized kapute i blejzere, došao je red i na haljine. Nosite ih sa čizmama do kolena tokom zime, a potom sa patikama ili gležnjačama.

H&M,
cena: 5.499 din.

MANGO,
cena: 6.490 din.

CECILIE BAHNSEN,
net-a-porter.com

CRNE HALJINE

@_jessicaskye

Svestrane crne haljine dobar su izbor za svaku priliku. Modele s romantičnim karnerima ili haljine na preklop uvek možete nositi u kancelariji, mada su i satenski modeli u paru sa blejzerom ili gola ramena danas sasvim ok u mnogim firmama.

KARL LAGERFELD,
cena: 18.145 din.

H&M,
cena: 6.999 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @wethepeoplestyle
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top