Najbolja beauty izdanja na dodeli SAG Awards-a

Dodela SAG Awards-a definitivno je događaj koji je obeležio protekli vikend, jer su crvenim tepihom prošetale najveće holivudske zvezde. Zanosne glumice potrudile su se da svojim toaletama očaraju čitav svet, a važan deo njihovog izgleda činili su beauty look-ovi. U skladu sa vladajućim trendom, većina glumica opredelila se za monohromatski makeup čija je vladavina najavljena još na dodeli Zlatnog globusa. Svetle nijanse roze i braon, uz dodatak zlatne bile su izbor najvećeg broja pripadnica lepšeg pola dok su u izboru frizura bili mnogo originalnije. Među odličnim izdanjima koje smo videli na red carpetu, izdvajamo naših 6 favorita.

Alicia Vikander

1sb 31116

Glumica koja je osvojila nagradu za sporednu ulogu imala je odličnu kombinaciju zlatne senke sa usnama boje vina. Ravno isfenirana i zalizana kosa zaokružila je čitav look.

Kate Mara

6sg 31116

Simpatična brineta akcenat je i ovog puta stavila na razbarušenu frizuru uz koji se odlično uklopio monohromatski nude makeup.

Eva Longoria

2sb 31116

Latino lepotica odlučila se za provereni smookey eyes, ali je izbor pao na zlatne i braon nijanse koje su hit sezone.

Emilia Clarke

5sb 31116

Razbarušene lokne prebačene na jednu stranu bile su najupečatljiviji deo beauty look-a poznate glumice koja se opredelila za makeup svetlih boja dok je oči naglasila ajlajnerom.

Brie Larson

3sb 31116

Dobitnica nagrade za najbolju glumicu naglasila je usne nešto intenzivnijim ružem koji je bio odličan kontranst njenoj svetloplavoj haljini. Uz pokupljenu zalizanu kosu, Brie je čitave večeri plenila poglede.

Rachel McAdams

4sb 31116

Lepa plavuša je dokazala da i razbarušena bob frizura može biti odličan izbor za crveni tepih, a u skladu sa ležernom frizurom, izabrala je i gotovo neprimetni makeup.

Podeli

Scroll to Top