Najbolje BB kreme sa zaštitnim faktorom koje prekrivaju sve nesavršenosti

Proleće i leto idealan su period da kožu odmorimo od teških make-up podloga i zamenimo ih BB kremama sa zaštitnim faktorom. Našoj koži takođe je povremeno potreban odmor, a ovi proizvodi odlični su jer prekrivaju sve nedostatke, a istovremeno neguju lice.
Blemish Balm u doslovnom prevodu znači balzam za nesavršenosti, a njihova najveća prednost je u tome što, osim što ujednačavaju ten, istovremeno obnavljaju i hidriraju kožu.

Najbolje make-up podloge za sve tipove kože

Kada je reč o prekrivnoj moći, ovaj proizvod ima sličan efekat kao i lagani tečni puder, ali vam neće zatvoriti pore i dati osećaj težine na licu. Preko njih možete koristiti i puder u prahu ukoliko želite prekrivanje bez ijedne nepravilnosti. Prilikom nanošenja BB kreme treba koristiti iste metode kao i kada stavljate tečni puder što znači da se najbolji efekat postiže korišćenjem četke za tečnu podlogu i beauty blendera. Da postigli besprekoran efekat jako je važno izabrati nijansu koja odgovara vašem tenu, kao i strukturu namenjenu vašem tipu kože. Kako bi vam olakšali izbor, izdvojili smo 8 najboljih za svaki tip kože.

ZA SUVU KOŽU

1bb 29319

Smashbox Camera Ready BB SPF 35 krema ne samo da pruža potrebnu hidrataciju koži već ima i savršenu prekrivnu moć. Vaš ten biće ujednačen, imaće zdrav sjaj dok će koža biti svilenkasta.

ZA MASNU KOŽU

2bb 29319

Estee Lauder DayWear BB SPF 35 krema dizajnirana je za masnu i kombinovanu kožu, kontroliše lučenje sebuma pa vaše lice neće imati neželjeni sjaj. Lagana formula bogata je antioksidansima i vitaminima koji hrane kožu.

ZA KOMBINOVANU KOŽU

3bb 29319

Bobbi Brown BB krema SPF 35 dolazi u 10 različitih nijansi sa ružičastim, žutim i zlatnim podtonovima. Formula je lagana i pruža srednju pokrivenost. Daje jako lep finiš, a iako matira masne delove, istovremeno hidrira kožu.

ZA UMORNU KOŽU

4bb 29319

MAC Prep & Prime Beauty balzam SPF 35 umornom licu daje potreban sjaj dok istovremeno prekriva sve nesavršenosti i ima hranljiva svojstva melema. Mat finiš garantuje dugu postojanost, pa je pogodna i za one sa masnom kožom.

Pristupačni proizvodi za negu sa najboljim recenzijama dermatologa

ZA OSETLJIVU KOŽU

5bb 29319

Clinique Anti-Blemish Solutions BB SPF 40 krema veoma je lagana, ne sadrži ulja i postojana je čak 12 sati. Odlična je za sve tipove kože, pa i one najmasnije, jer ima mat finiš dok njeni hranljivi sastojci predstavljaju pravi lek za sve kožne probleme.

ZA ZRELU KOŽU

6bb 29319

L’Occitane Precious BB SPF 30 krema trenutno izjednačava ten i pruža dugotrajnu hidrataciju. Iako ima odličnu prekrivnu moć, tekstura je lagana i stapa se s kožom.

ZA MOĆNU ZAŠTITU OD SUNCA

7bb 29319

Vichy Ideal Soleil Face BB Tinted Velvety krema SPF 50 pružiće vam potrebnu zaštitu od sunca čak i na tropskim temperaturama. Uz to lepo ujednačava boju tena i pruža potrebnu prekrivenost.

NAJBOLJA BB KREMA PRISTUPAČNE CENE

8bb 29319

Garnier BB krema Miracle Skin Perfector SPF 15 jedna je od prvih BB krema koja se pojavila na tržištu, a i dalje ima reputaciju jedne od najboljih proizvoda ove vrste. Formula sa vitaminom C pojačava sjaj i blistavost kože i ujednačava ten.

Podeli

Scroll to Top