Najbolje drogerijske maskare s kojima ne možete da pogrešite

Misija pronalaženja savršene maskare uglavnom traje jako dugo, a kod nekih se čak nikad i ne završi. Gotovo da nema žene koja u životu nije isprobala na desetine različitih maskara, ne bi li našla onu pravu. Mnogi make-up stručnjaci složiće se da je kvalitetna maskara neophodna da bi naša šminka izgledala dobro, a ovaj proizvod koristimo čak i tokom opuštenih i ležernih letnjih dana kada šminku svodimo na minimum. Maskara samo u nekoliko poteza ističe naš pogled, pa mnoge žene ne mogu da zamisle život bez nje i koriste je čak i kada ništa drugo od šminke nemaju na licu.
Zbog toga nas ne čudi što svake sezone tržište postaje bogatije za nekoliko novih proizvoda, a poslednjih godina drogerijske kuće imaju ponudu koja ne odudara mnogo od high end brendova. Svaki šminker će vam reći da je mnogo važnije da imate novu maskaru nego da je ona sa potpisom nekog od luksuznih brendova. Zapravo, nema velike razlike između pristupačnih i skupih maskara, ukoliko redovno menjate ovaj make-up proizvod. Zato čak i najbolji šminkeri često biraju drogerijske maskare, a mnoge od njih s godinama su stekle i kultni status. Odličnu ponudi ima Maybelline, ali postoje i druge kuće koje su mogu pohvaliti izuzetno kvalitetnim proizvodima. Zato u nastavku pogledajte s kojim drogerijskim maskarama ne možete da pogrešite.

3m 20719

MAYBELLINE NEW YORK SNAPSCARA MASKARA

Pogodna je za sve dnevne prilike jer se veoma lako nanosi, ne ostavlja grudvice i ne kruni se. Za razliku od većine maskara, ova se i prilično lako skida. Ipak, to ne bi trebalo da vas uplaši, jer je veoma efektna i trepavicama daje volumen.

4m 20719

MAYBELLINE NEW YORK LASH SENSATIONAL LUSCIOUS MASKARA

Maskara pruža efekat raširenih, raskošnih trepavica. Nakon nanošenja one izgledjau gušće, ali i mekše zahvaljujući fomuli obogaćenoj uljima. Četkica je kupastog oblika tako da možete da priđete svakoj dlačici.

1m 20619

MAYBELLINE NEW YORK GREAT LASH VERY BLACK MASKARA

Ova maskara vrlo precizno razdvaja trepavice, ali ih i produžava. Dva puta je bogatija crnim pigmentom od uobičajnih maskara što je njena najveća prednost. Trepavice su intenzivno obojene, produžene i gušće, bez grudvica i lepljenja, a četkicom lako možete prići čak i najsitnijim dlačicama.

2m20719

MAYBELLINE NEW YORK VOLUM’ EXPRESS THE FALSIES PUSH UP DRAMA MASKARA

Odlična je za sve ljubiteljke silikonskih četkica kojima se lepo može razdvojiti svaka dlačica. Ipak, glavni adut ove maskare jer što podiže trepavice i daje im volumen tako da dobijete efekat veštačkih trepavica. Zato je odlična za prilike u kojima imate jak make-up.

5m 20719

L’OREAL PARIS UNLIMITED MASKARA

Ova maskara naglašava svaku trepavicu, a efekat koji dobijate su guste i duge trepavice. Fleksibilna četkica u obliku konusa omogućava precizno i lako nanošenje dok je intenzivna, crna formula postojana do 24h. Osim standardne verzije, postoji i vodootporna koja je podjednako dobra.

10m 20719

L’OREAL PARIS VOLUMINOUS PARADISE MASKARA

Ova maskara daje intenzivan volumen i produžava trepavice. Mekana četkica omogućava veoma prijatno nanošenje dok je njena formula kremasta.

7m 20719

MAX FACTOR 2000 CALORIE MASCARA

Ova maskara takođe daje volumen trepavicama, ali je njen glavni adut to što je veoma postojana i otporna na svakodnevno dodirivanje očiju usled čega se ne razmazuje. Posebno dizajnirana četkica omogućava nanošenje nekoliko slojeva bez lepnjenja i stvaranja grudvica.

9m 20719

NYX PROFFESIONAL MAKEUP WORTH THE HYPE VODOOTPORNA MASKARA

Ako tragate za kvalitetnom vodootpornom maskarom, ovo je naš definitivni favorit. Daje odličan volumen trepavicama, ali ih i produžava, a pogled čini zavodljivim.

Foto: Promo, @lorealmakeup

Podeli

Scroll to Top