Najbolje maskare na domaćem tržištu čija cena ne prelazi 1.000 dinara

Ako postoji make-up proizvod na kome možemo da uštedimo novac, onda je to maskara. Razlog za to je činjenica da postoji odobrenje za svega nekoliko kozmetičkih sastojaka koji mogu da se koriste u njihovim formulama, pa samim tim nema velike razlike između drogerijskih i luksuznih proizvoda. Uostalom, mnogi pristupačni brendovi toliko su usavršili formule da se njihove maskare opravdano nalaze na listama najboljih proizvoda u ovoj kategoriji. S druge strane, svaki šminker će vam reći da je za maskaru mnogo važnije da bude nova nego skupa, pa bi ovaj proizvod trebalo da menjamo na svaka dva do tri meseca što nam omogućava da stalno isprobavamo nove formule.
Mada znamo da svako ima svoje favorite među maskarama, nekada je dobro dati šansu drugim proizvodima naročito ako imaju odlične recenzije. Zato vam ovog puta predstavljamo najbolje pristupačne maskare na domaćem tržištu čija cena ne prelazi 1.000 dinara.

Još uvek niste probali ovu maskaru? Vreme je da ispravite grešku. Dovoljno dobar razlog za to je čak 212 hiljada pozitivnih komentara na Amazonu, što je čini najbolje ocenjenom maskarom na ovom sajtu. Većina korisnika se slaže da ovaj proizvod trepavicama daje neverovatnu dužinu i volumen, a dodatni bonus je to što je ovo jedna od najpristupačnijih maskara na tržištu.

Jedna od trenutno najpopularnijih maskara ima četkicu sa deset slojeva češljića koji razdvajaju svaku trepavicu, povećavaju volumen i čine trepavice senzacionalno raskošnim. Formula je obogaćena uljem divlje ruže koje neguje i omekšava trepavice.

Ovo je svakako jedna od najboljih maskara na domaćem tržištu. Volumissime x 5 trpavicama prvenstveno pruža odličan volumen dok zahvaljujući izuzetno crnom pigmentu naglašava čak i najsitnije dlačice. Osim toga, obogaćena je Céramidom R, sastojkom koji jača trepavice i čini ih otpornijim. 

Adut brenda Aura namenjen je svima koji nemaju mnogo vremena za make-up i kojima je potrebna maskara koja će u jednom potezu učiniti sve što je potrebno da bi trepavice izgledale savršeno. Ima četkica sa gusto raspoređenim dlačicama zahvaljujući kojima produžava trepavice, daje im volumen i uvija ih.

Formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i pantenolom daje trepavicama jedinstvenu dužinu, gustoću i volumen. Efekat volumena može se još više povećati nanošenjem više slojeva. Za maksimalan učinak sačekajte da se prvi sloj maskare osuši pre nanošenja sledećeg sloja.

Za razliku od većine maskara sa naše liste, ova je namenjena onima koji vole da njihove trepavice izgledaju prirodno. Specijalno dizajnirana široka četkica sa zakošenim vrhom posebno je pogodna za nanošenje boje na svaku trepavicu od korena do vrha, za uredan završni izgled. Lagana formula se brzo suši i ima intenzivno crnu boju. Namenjena je za svakodnevnu upotrebu, ne ostavlja grudvice i otporna je na razmazivanje.

Ova manje poznata Maybelline maskara odličan je izbor za one koji žele efekat podignutih trepavica. U pitanju je revolucionara lift formula koja daje 3X veći volumen i podiže trepavice do 75 stepeni. Dodatni bonus je njena dugotrajna postojanost i činjenica da ne stvara grudvice.

Još jedna maskara koja produžava, uvija i daje trepavicama neverovatan volumen. Jedinstvena FullStretch™ formula sadrži pet polimera koji glatko oblažu trepavice stvarajući novu, rastegljivu teksturu, za gust i pun izgled koji dugo ostaje nepromenjen bez razmazivanja ili perutanja.

Poput svih ostalih maskara iz Volumissime linije, i ova prvenstveno daje odličan volumen trepavicama. Ono što je posebno za ovu maskaru jeste činjenica da jako lepo razdvaja i definiše trepavice.

Catrice maskara trepavicama daje intenzivnu punoću, gustinu i volumen. Njen glavni adut je četkica od vlakana koja hvata svaku dlaku i oblaže je visoko pigmentiranom teksturom. Formula je dodatno obogaćena bademovim i ricinusovim uljem, koji su poznati po hranljivim svojstvima, ali i po tome da podstiču rast dlake.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @eleanorpendleton, Promo
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top