Najbolje odevne kombinacije koje smo videli tokom prvog vikenda Coachella festivala

Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, omiljeni festival ljubitelja pop kulture konačno se vratio. I nećemo preterati ako kažemo da je 21. izdanje Coachelle izazvalo nezapamćeno interesovanje. Iza nas je prvi vikend muzičko-umetničke smotre u pustinji Kolorado tokom kojeg je nastupilo čak 180 izvođača, među kojima su se našli i neke od trenutno najvećih zvezda popularne muzike, kao što su Harry Styles, Billie Eilish, Swedish House Mafia i The Weeknd. Ništa manje uzbudljive nisu bile ni umetničke instalacije po kojima je festival poznat. Međutim, ono što Coachellu izdvaja u odnosu na slične festivale jesu smele i originalne odevne kombinacije, kako izvođača tako i gostiju.

Xenia Adonts u outfitu sa potpisom brenda Gucci

Odevne kombinacije za ovaj festival pripremaju se nedeljama unapred, a tajni kod oblačenja na Coachelli je boho chic, eklektika i grunge. U skladu sa tim, svake godine viđamo sve kreativnije odevne kombinacije koje po pravilu dolaze sa potpisom najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Prade ili Guccija.
Ovog puta situacija je bila čak i bolja nego ranijih godina, a posetiocima je očigledno nedostajala Coachella pa su se potrudili da ponesu najuzbudljivije festivalske kreacije. Od Alessandre Abrossio koja se odlučila za klasičan boho vajb, preko Veronice Ferraro i njenog denim looka sa potpisom Alessandre Rich, pa sve do naše Tamare Kalinić koja je ponela tri savršena outfita u crnoj boji i sa detaljima od kristala, tokom prvog vikenda smo videli više od 20 odličnih kombinacija. Zato nastavite da skrolujete.

Tamara Kalinić/Prada

Doja Cat/Ottolinger

Emma Chamberlain/Knorts

Bretman Rock/Diesel

Alessandra Ambrosio/Patbo

Cami Mendes i Zoey Deutch/H&M

Maura Higgins/Eamonn Mc Gill

Peggy Gou/Vivienne Westwood

Tamara Kalinić/Alessandro Vigilante & Prada

Pressley/Baum Und Pferdgarten

Leonie Hanne/Dior

Amanda Steele/Steele

Veronica Ferraro/Dior

Ginevra Mavilla/Missoni

Alisa Ueno/H&M

Ginevra Mavilla/Etro

Leonie Hanne/GCDS

Cara Daur/Miu Miu

Xenia Adonts/Miu Miu

Tamara Kalinić/Saint Laurent

Leonie Hanne/Hervé Léger

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @veronicaferraro
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top