Najbolji serumi za različite tipove kože

Kada govorimo o nezi, većina žena fokusira se na izbor kvalitetne kreme za lice, no one prodiru smo do prvog sloja kože gde je štite i pomažu joj da zadrži vlagu. Mnogo moćniji proizvodi jesu serumi koji prodiru do trećeg sloja te su stoga mnogo efikasniji u rešavanju različitih kožnih problema. Njihova moć leži u finoj hemijskoj strukturi, sadrže molekule manje veličine nego kreme i samim tim prodiru brže i dublje u slojeve kože. Serumi se obično nanose dva puta dnevno pre kreme, a ponekad mogu i da zamene kreme za lice. U zavisnosti od toga kakva je vaša koža i u kom ste životnom dobu, možete izabrati različite serume, a mi smo izdvojili pet najboljih proizvoda za opuštenu, masnu ili dehidriranu kožu, zatim protiv prvih bora i neujednačenog tena.

1. SHISEIDO BIO-PERFORMANSE LIFT DYNAMIC SERUM (Cena: 15.790 RSD)

1s-181216

Opuštena koža rezultat je gubitka tonusa što dovodi do umornog izgleda lica. Vitalnost kože i njena regeneracija sprečavaju opuštanje i pojavu neželjenih kesica po liniji brade i ispod očiju.

2. BIODERMA SEBIUM SERUM (Cena: 1.990 RSD)

2s-181216

Kombinovana i masna koža sa upornim nepravilnostima najčešće se javlja u tinejdžerskom dobu, ali problem može da potraje i mnogo duže. Fluidactiv patent koji je prisutan u ovom proizvodu biološki kontroliše kvalitet sebuma i sprečava začepljenje pora na koži.

3. L`OCCITANE PIVOINE SUBLIME SKIN PERFECTION SERUM (Cena: 5.620 RSD)

3s-181216

Neujednačeni ten može biti veliki estetski problem, ali srećom rešava se uz ovaj proizvod sa optičkim korektorima na mineralnoj bazi koji čini kožu blistavom. Zahvaljujući ekstraktu božura pore izgledaju manje, a tekstura glatko i ujednačeno.

4. EUCERIN ELASTICITY + FILLER ULJANI SERUM (Cena: 3.450 RSD)

4s-181216

Prve bore nastaju već oko dvadeset i pete godine, a obično sledi i gubitak volumena kože. Da koža ne bi postala opuštena, ovo je odličan proizvod koji vraća elastičnost te je poželjno da počne da se koristi već sa pojavom prvih bora.

5. GUERLAIN SUPER AQUA-SERUM LIGHT (Cena: 15.190 RSD)

5s-181216

Drugo ime ovog seruma za dehidriranu kožu glasi „plavo zlato“. Ukoliko nema dovoljno vode u organizmu, a većina žena je ne unosi u optimalnoj meri, ćelije nemaju mogućnost da žive. Aquacomplex koji sadrži ovaj serum pročišćava vodu u ćelijama i tako omogućava svež izgled kože.

Naslovna fotogragije: Byrdie

Podeli

Scroll to Top