Najbolji tečni puderi pristupačnih cena

Kao što u modnom svetu high street brendovi idu u korak s dizajnerskim kućama, nešto slično događa se poslednjih godina i s beauty proizvođačima. Za razliku od ranijeg perioda, kada smo dobar puder mogli da pronađemo samo na policama high end proizvođača, danas imamo odlične drogerijske podloge koje našoj koži mogu pružiti baš ono što joj je potrebno. Tečni puderi danas mogu besprekorno kamuflirati sve nesavršenosti, mogu biti lagani kako bi dopustili koži da diše, bez zapušavanja pora, mogu trajati jako dugo, a i pored svega izgledati prirodno. Uz sve to mogu biti i pristupačni, što nam dokazuju mnogi drogerijski brendovi. Danas nije teško pronaći dobru drogerijsku podlogu, a da pritom ne opteretite budžet, a mi vam u nastavku predlažemo nekoliko najboljih, u okviru kojih možete izabrati onu koja najviše odgovara vašem tipu kože.

MAYBELLINE NEW YORK FIT ME MATTE TEČNI PUDER

9tp fit me 559

Cena: 559 din.

Jedan od najpopularnijih pudera kuće Maybelline, ujedno je i jedna od najpopularnijih drogerijskih podloga. Brojni su razlozi za to, a najvažniji među njima su ti što se savršeno prilagođavanja tenu i potpuno stapa s kožom te ten izgleda potpuno prirodno. Formula s upijajućim puderom kontroliše sjaj i čini pore manje vidljivim, a izbor nijansi je jako dobar.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP TEČNI PUDER CAN’T STOP WON’T STOP

8tp 1859 din

Cena: 1.859 din.

Poslednji adut kuće Nyx je lagan, vodootporan i vrlo pigmentisan puder. Ova tečna formula dolazi u 45 nijansi koje se ne razmazuju, lako se nanosi i daje mat pokrivenost i boju koja je postojana do 24 časa. Takođe, kontroliše sjaj i matira ten tokom celog dana. Ovaj tečni puder je nekomedogen i pogodan za sve tipove kože.

L’OREAL PARIS INFALLIBLE TEČNI PUDER

3tp 839 din

 

Cena: 839 din.

Jedan od najboljih L’orealovih pudera odličan je za sve koji vole podloge koje pružaju potpunu prikrivenost. Reč je o vodootpornoj podlozi, koja je postojana tokom čitavog dana i ne menja se pod dejstvom spoljnih uticaja. Daje mat pokrivenost, ali izgleda prirodno i ne stvara osećaj maske na licu.

AURA TOTAL PRO TEČNI PUDER

2tp 729 din

Cena: 729 din.

Tečni puder visoke pokrivne moći za izuzetno dugotrajan mat efekat, čak i do 12h besprekoran izgled kože lica. Zbog svoje jedinstvene teksture, lako se nanosi i razmazuje, bez osećaja teške šminke. Pogodan za sve tipove kože, a sadrži i 30 SPF što ga čini odličnim izborom za leto.

L’OREAL PARIS TRUE MATCH TEČNI PUDER

10tp true match 1119

Cena: 1.119 din.

Još jedan adut kuće L’oreal idealan je za sve koji vole formule koje se savršeno stapanju s bojom tena i čine da koža izgleda prirodno. Uz to, sve nijanse savršeno su prilagođene prirodnim tonovima kože. Ovaj puder je mnogo laganiji od Infallible podloge, pokrivna moć je srednja i priža koži zdrav sjaj.

MAYBELLINE NEW YORK SUPERSTAY PHOTOFIX TEČNI PUDER

669 din

Cena: 669 din.

Za razliku od Fit Me pudera, ova formula je bogatija pigmentima i pruža besprekornu pokrivenost koja traje do 24h. Ovo je puder koji daje potpunu prekrivenost i mat efekat, što ga čini idealnim za sve one koji imaju masnu kožu, ali i za sve specijalne prilike.

BOURJOIS HEALTHY MIX TEČNI PUDER

7tp 1419 din

Cena: 1.419 din.

Bourjois Healthy Mix tečni puder definitivno je jedna od najboljih drogerijskih podloga, pre svega zato što ten izleda besprekorno nakon njenog nanošenja. Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli na bazi voćne terapije, ovaj puder daje svež izgled koži. Srednje je prekrivne moći i traje do 16 sati.

REVLON COLORSTAY TEČNI PUDER

6tp 1329 din

Cena: 1.329 din.

Revlon Colorstay puder dolazi u 2 varijante – za normalnu i suvi i za manu i problematičnu kožu. U prvoj verziji, formula je hidrantna i koži pruža satenski finiš, dok je u drugoj bez ulja i daje odličnu prekrivenost. Tekstura je, u oba slučajan, lagana i lako se stapa s kožom, a sadrži i SPF faktor.

Naslovna fotografija: @matejasbeautyblog

Podeli

Scroll to Top