Najbrže do bronzanog tena: Želatinasti balzami za brzo tamnjenje

Najčešća briga kada odemo na letovanje nam je da li ćemo uspeti da dobijemo predivni bronzani ten i koliko dugo ćemo uspeti da zadržimo tu boju nakon letovanja?
Poslednjih godina na tržištu beauty proizvoda pojavili su se inovativni proizvodi čija nas želatinasta struktura i boja najviše podseća na marmaladu. Ovi balzami za tamnjenje i sunčanje jako su popularni jer su efikasni, a osim toga sadrže prirodne sastojke koji hidraraju kožu, a zahvaljujući dodacima kokosa i karotena iz ulja šargarepe pospešuju brže tamnjenje i pružaju predivan osunčani ten. Ovi vodootporni premazi za telo namenjeni su za korištenje u kombinaciji sa kremama sa zaštitnim faktorom, pri čemu je kremu potrebno naneti pola sata pre izlaganja suncu, dok balsame možete staviti na telo pola sata nakon kreme. Ako vam se ovaj postupak čini komplikovanim, danas na tržištu možete naći čak i marmelada namaze sa zaštitnim faktorom. Kako biste podstakli proizvodnju karotena u koži, ovaj proizvod je dobro stavljati i uveče pre spavanja.
Dodatna prednost ovih čarobnih proizvoda jeste što omogućavaju postizanje željene boje u kratkom vremenu, čak i kada sunce nije jako.
Na našem tržištu pojavio se najpre se pojavio ovaj želatinasti proizvod brenda Collistar, a sada postoje i slični proizvodi drugih proizvođača, pa čak i domaćeg brenda Afrodita, dok je najpoznatiji hrvatski pekmez Las Chicks.


Podeli

Scroll to Top