Najefikasniji anti age proizvodi za sve tipove kože

Ukoliko imate izuzetno osetljivu kožu, rozaceu ili atopijski dermatitis verovatno vam je jako teško da izaberete odgovarajuće proizvode za negu, koji neće dovesti do iritacije. Posebno problematična može biti potraga za učinkovitim anti age proizvodima, koji će biti blagi prema vašoj koži, a efikasni u borbi protiv bora i drugih znakova starenja. Rešnje nudi američki brend NeoStrata. Ovu kozmetičku kuću 1988. godine osnovali su dr Eugene Van Scott i dermato-farmakolog Ruey Yu, poznati istraživači u oblasti dermatologije, a u ponudi imaju jedinstveno formulisane proizvode za negu različitih tipova i stanja kože.

1n 1619

U njihovoj liniji Restore kriju se proizvodi s polihidrosi kiselinama, kao što su glukonolakton i laktobionska kiselina, pogodni za negu svih tipova kože, čak i one izuzetno suve i osetljive, a preporučuju se i nakon kozmetičkih tretmana i dermatoloških procedura. Glavna odlika ovih preparata je da intenzivno hidriraju kožu i efikasno otklanjaju vidljive znakove starenja. Zar nije to sve što je jednoj ženi treba?
U nastavku ćemo vas upoznati sa tri proizvoda iz ove moćne linije, a u saradnji sa NeoStrata brendom poklanjamo vam ovaj kozmetički set. Posetite naš Instagram profil @injournal.rs i saznajte detalje nagradne igre. Srećno!

2n 1619

Facial Cleanser

Hipoalergijski proizvod pogodan je za sve tipove kože, a naročito kod jako osetljive kože ili kod pacijenata posle dermatoloških procedura, kao što su mikrodermoabrazija, hemijski piling ili laserski tretman. Ne sadrži sapun i parfeme, a efikasno i nežno čisti kožu lica i dovodi do eksfolijacije. Ne isušuje i ne iritira kožu.
Sadrži glikonolakton – polihridroksilnu kiselinu koja se prirodno nalazi u koži i daje potpuni anti-age efekat bez iritacije. Glukonolakton ima izraženo antioksidantno dejstvo, inhibora elastaze, čuva elastičnost i poboljšava barejernu funkciju kože. Ne izazova foto senzibilnost.

5n 1619

Daytime Protection Cream SPF 23

Nemasna dnevna krema za hidrataciju i podmlađivanje sa širokim spektrom zaštite od UVA i UVB zraka. Jača barijernu funkciju kože, otklanja crvenilo i smiruje iritiranu kožu.
Osim glukonolaktona, koji čini 8% ove kreme, drugi moćni sastojak je laktobionska kiselina koja se dobija iz prirodne laktoze (mlečnog šećera). Ona je moćan antiosidans s hidrantnim svojstvima koji otklanja znakove starenja kože, poput bora, briše fleke, smanjuje pore i crvenilo. Kao prirodni humektant vezuje vodu i dugotrajno hidrira kožu.

4nn 1619

Ultra Moisturizing Face Cream

Ova antioksidantna hidrantna krema jača zaštitnu funkciju kože i ima umirujuće dejstvo kod jako osetljive kože i kože koja je izložena stresu. Moćna formula redukuje crvenilo i kožu čini glatkom, otklanja bore i ujednačava boju tena. Pored već pomenutog glukonolaktona, sadrži i vitamin E i ulje žutog noćurka.

Foto: @neostratauk, promo

Podeli

Scroll to Top