Najnežnije zimske kombinacije koje želimo da isprobamo dok traje sezona

Ako neka boja simbolizuje zimu, onda je to eterična i romantična bela. Magija ove boje nije samo u tome što se savršeno stapa sa snežnim prekrivačem već i što svaki stajing u ovoj nežnoj nijansi izgleda prefinjeno i skupo. Međutim, iako smo veliki fanovi bele, takođe moramo da priznamo kako smo složni u mišljenju da nema rizičnije boje. To nije rizik da će nas drugi gledati popreko, već samo strah da ćemo svoju savršenu white kombinaciju uflekati čim izađemo iz kuće, jer ako se na nekoj boji vidi i najsitnija flekica, onda je to bela… To ipak ne znači da bi trebalo da odustanete od nje, pogotovo tokom suvih dana u kojima nema bojazni od padavina.

@deborabrosa

@aimeesong

Moć bele boje odavno je poznata modnim influenserkama, pa na Instagramu često tokom zime gledamo fotografije savršenih zimskih all white stajlinga. Beli kaput u paru s farmerkama i džemperom, suknja u kombinaciji s rolkom ili bela pletena haljina zaista deluju neodoljivo. Ako se plašite monotonije, svoj monohromatski stajling možete nadograditi aksesoarima u bilo kojoj drugoj boji, mada nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za potpuno beli outfit.

@_jessicaskye

Sličan efekat možete postići i ako umesto bele, ponesete kombinaciju u krem ili najsvetlijoj bež nijansi, a ove tri nijanse izgledaju odlično i kada se upare. Dozu inspiracije potražite u nastavku, a čeka vam i vodič za kupovinu ključnih zimskih komada u pomenutim suptilnim nijansama.

@carodaur

@zinafashionvibe

@moderosaofficial

@cassdimicco

@valerialipovetsky

@_jessicaskye

@zinafashionvibe

@moderosaofficial

@darjabarannik

SHOPPING VODIČ

ZARA,
cena: 12.990 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

ZARA,
cena: 2.990 din.

ZARA,
cena: 1.590 din.

H&M,
cena: 4.499 din.

H&M,
cena: 10.999 din.

H&M,
Blejzer: 4.499 din,
Pantalone: 3.699 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 6.290 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

ERMANNO SCERVINO,
cena: 18.876 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @zinafashionvibe
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top