Najnežnije zimske kombinacije koje poslednjih nedelja gledamo na Instagramu

Ako neka boja simbolizuje zimu, onda je to eterična i romantična bela. Magija ove boje nije samo u tome što se savršeno stapa sa snežnim prekrivačem već i što svaki stajing u ovoj nežnoj nijansi izgleda prefinjeno i skupo. Međutim, iako smo veliki fanovi bele, takođe moramo da priznamo kako smo složni u mišljenju da nema rizičnije boje. To nije rizik da će nas drugi gledati popreko, već samo strah da ćemo svoju savršenu white kombinaciju uflekati čim izađemo iz kuće, jer ako se na nekoj boji vidi i sitna mrvica, onda je to upravo bela… To ipak ne znači da bi trebalo da odustanete od nje, pogotovo tokom sunčanih dana u kojima nema bojazni od padavina.

@deborabrosa

@aimeesong

Moć bele boje odavno je poznata modnim influenserkama, pa poslednjih nedelja na Instagramu često gledamo fotografije savršenih zimskih all white stajlinga. Beli kaput u paru s farmerkama i džemperom, suknja u kombinaciji s rolkom ili bela pletena haljina zaista deluju neodoljivo. Ako se plašite monotonije, svoj monohromatski stajling možete nadograditi aksesoarima u bilo kojoj drugoj boji, mada nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za potpuno beli outfit.

@_jessicaskye

Sličan efekat možete postići i ako umesto bele, ponesete kombinaciju u najsvetlijoj krem nijansi, a ove dve nijanse izgledaju odlično i kada se upare. Dozu inspiracije potražite u nastavku, a čeka vam i vodič za kupovinu ključnih zimskih komada u suptilnoj beloj boji.

@carodaur

@tamara

@moderosaofficial

@cassdimicco

@wethepeoplestyle

@_jessicaskye

@zinafashionvibe

@carodaur

@rocky_barnes

SHOPPING VODIČ

H&M,
cena: 5.499 din.

H&M,
cena: 7.999 din.

H&M,
cena: 13.999 din.

H&M,
cena: 3.199 din.

ZARA,
cena: 1.290 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 1.990 din.

ZARA,
cena: 7.990 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

MANGO,
cena: 3.990 din.

Naslovna fotografija: @zinafashionvibe
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top