Ovaj genijalni top već dugo je najpopularniji komad na TikToku, a dostupan je i kod nas

Društvene mreže zauvek su promenile način na koji se oblačimo i kupujemo garderobu, pa je često dovoljno da neko od influensera sa dovoljno velikim brojem pratilaca ponese ili preporuči neki komad i vrlo se brzo može desiti da svaka devojka koja prati modu poželi upravo taj komad u svom ormaru. Takvom scenariju ove godine svedočimo sa poluprovidnim topom brenda Intimissimi koji još od proleća konstantno gledamo na TikToku, a sve je popularniji i na Instagramu.

@brittanyperez__

U pitanju je basic komad odeće izrađen od modala i kašmira sa dodatkom elastina zbog čega lepo prijanja uz telo i prijatan je na koži. Kao što možete da vidite, ima takozvani čamac izrez zbog čega se može nositi i sa golim ramenima koja su ove godine jedan od vodećih trendova.

@audreytrullinger

Delikatan top ponela je čak i Kendall Jenner tokom gostovanja u jednom podkastu, kada se odlučila za sivu boju.
Inače, ovaj top dostupan je u čak 12 predivnih nijansi – od crne i bele, preko nude, mint zelene, pink ili karamele, a sve ih možete pogledati na zvaničnom sajtu brenda.

@intimissimiofficial

Mi smo se u ovaj komad bukvalno zaljubili na prvi pogled pre svega zbog njegove kvalitetne izrade i jednostavnosti zahaljujući kojoj lako može da se uklopi u svaki dnevni i večernji stajling. U ležernim prilikama nosićemo ga u paru sa maksi suknjama, farmerkama i kargo pantalonama, u kancelariji ispod zakopčanog sakoa, a uveče uz mini suknje ili crne pantalone.

Tekst: INJournal magazin
Naslovni video: @aliciapettitt
Foto & video: Instagram i TikTok

Podeli

Scroll to Top