Najupečatljivije frizure koje smo videli na Critics’ Choice Awards dodeli

Dodela nagrada Critics’ Choice Awards možda nije popularna poput dodela nekih drugih priznanja, kao što su Zlatni globus ili Oskar, ali to nije sprečilo zvanice da se na crvenom tepihu u Los Anđelesu pojave u svojim najboljim izdanjima. Dok su toalete u najvećem broju slučajeva bile sa potpisom Saint Laurenta i u očekivanim nežnim bojama (uz nekoliko black varijanti), a šminka uglavnom monohromatska, neke od zvanica akcenat su stavile na frizuru. Iako moramo da priznamo da se većina dama opredelila za klasičan volumen u kosi, nekoliko najhrabrijih priklonilo se novom trendu zalizane i pokupljene kose koji polako osvaja svet.

Rosie Huntington-Whiteley

1fc 18116

Frizura poznatog modela spreda je izgledala sasvim uobičajno jer je magija bila rezervisana za nisku i zanimljivu punđu.

Sarah Paulson

2fc 18116

Glumica je pokazala da čak i kratka kosa može da se pokupi, pa se tako opredila za neobično rešenje i prednji deo kose sklonila sa lica mnoštvom šnalica.

Abbey Lee Kershaw

3fc 18116

Ako želite da na jednostavan način dođete do dramatičnog beauty izgleda najbolje je da kosu pokupite u konjski rep koji se odlično slaže sa ajlajnerom na očima.

Bryce Dallas Howard

4-standout-sculptural-hairstyles-at-the-critics-choice-awards-2016-1626263-1453114805.640x0c

Ravno isfenirana kosa podeljena u dva dela tako što je jedan podignut u punđu, a drugi pušten kao rep uvek je dobro rešenje za crveni tepih.

Podeli

Scroll to Top