Nakit koji će savršeno upotpuniti svaki letnji outfit

Zlatni lančići koji se nose u nizu, retro minđuše i upečatljivo prstenje najpoželjniji su aksesoari i ove sezone, a modni maksimalizam koji je zavladao i u svetu nakita, ostavlja vam bezbroj mogućnosti za kombinovanje ovih delikatnih komada. Ako na Instagrmu pratite veliki broj modnih blogera, sigurno ste već primetili da je svaki njihov look upotpunjen pomenutim aksesoarima, zahvaljujući kojima čak i najjedostavniji letnji outfit izgleda ženstveno, šik, moderno… Među brendovima čiji nakit modne influenserke najviše vole, ove sezone prvo mesto zauzima Missoma London, iza kog se krije topla porodična priča o majci i njenim ćerkama.

Na čelu britanskog brenda, koji u poslednjih 12 meseci beleži ogroman uspeh, nalazi se Marisa Hordern, kojoj je ljubav prema nakitu usadila majka Michele, dok je sopstvenu proizvodnju započela uz veliku podršku sestre Sophie. Naziv Missoma upravo je izveden iz njihovih imena: MIchele, SOphie i MArisa. Tajna uspeha ove kuće jeste u tome što su pozlaćen nakit originalnog dizajna, modernog izgleda i odličnog kvaliteta ponudili kupcima po pristupačnoj ceni, a čitavu priču upotpunili su dobro promišljenim online marketingom, tačnije saradnjom s influenserima. Osim što je ovog leta predstavljena treća kolekcija koju je za brend uradila britanska blogerka Lucy Williams, gotovo da nema uticajne devojke na Instagramu koja nije mnogo puta ponela Missoma komade, a mnoge od njih od srca preporučuju ovaj nakit svojim pratiocima.

Brend Missoma ne vole samo blogerke, već i mnoge zvezde šou biznisa, kao što su Gigi i Bella Hadid, Dua Lipa ili Emily Ratajkowski. Mada nakit koji nose slavne žene retko možemo da priuštimo, jer je po pravilu reč o luksuznim komadima koji koštaju pravo malo bogatstvo, to nije slučaj s ovom kućom. Cene većine komada kreću se između 100 i 200 dolara, a postoji i čitav niz proizvoda s dvocifrenim cenama. Ukoliko ste želeli da obradujete sebe komadom kvalitetnog nakita, ovo je odličan način. U nastavku pogledajte neke od naših omiljenih komada.

1 missoma

Missoma Gold Aegis Chain Bracelet

2 missoma p

Missoma Lucy Williams Gold T Bar Chunky Chain Necklace

3 missoma

Missoma Gold Axiom Chain Bracelet

4 missoma

Missoma Gold Axiom Chain Rule Set

5 missoma

Missoma Gold Flux Ring

6 missoma

Missoma Lucy Williams Gold Waffle Ring

7 missoma

Missoma Gold Radial Ring

8 missoma

Missoma Gold Thin Molten Ring

9 missoma

Missoma Lucy Williams Gold Square Black Signet Ring

10 missoma

Missoma Gold Baya Hoops

11 missoma

Missoma Lucy Williams Gold Mini Ridge Cross Charm Hoops

12 missoma

Missoma Gold Mini Tidal Hoops

13 missoma

Missoma Lucy Williams Gold Large Horn Necklace

14 missoma

Missoma Gold Double Molten Necklace

15 missoma

Missoma Lucy Williams Gold Roman Arc Coin Necklace

16 missoma

Missoma Gold Ode to Rome Necklace Set

17 missoma

Missoma Gold Aegis Moon Necklace Set

18 missoma

Missoma Gold Entwine Cross Necklace Set

19 missoma

Missoma Gold Roman Coin Necklace Set

20 missoma

Missoma Lucy Williams Gold Beaded Coin Anklet

Foto: Instagram (@lucywilliams02), Promo

Podeli

Scroll to Top