Naše omiljene influenserke otkrile su nam šta se ove sezone nalazi na njihovoj šoping listi

Topli i sunčani dani uveliko su stigli, a sa njima i raskošni modni trendovi. Nova sezona donosi nam lagane materijale, jarke boje i odvažne krojeve, koje smo već počeli da kupujemo ili smo ih stavili na listu želja. Mada nam sezonsko obnavljanje garderobe ostavlja bezbroj mogućnosti da unapredimo svoj stil, verujemo da nema osobe kojoj se nije desilo da joj trendovi izgledaju zbunjujuće i da nije sigurna koji bi od njih mogla da implementira u sopstveni stil. U skladu sa tim, pravimo i greške prilikom šopinga, pa ili kupimo garderobu koja ne funkcioniše dobro zajedno ili konstantno kupujemo slične komade. Zbog toga smo savet potažili od naših omiljenih devojaka sa Instagrama – Mime Zečević i Ene Lune. One su nam otkrile koje komade ovog proleća najčešće nose, šta im se dopada, a šta ne, kad je reč o novim trendovima, kao i koji se komadi nalaze na njihovim šoping listama.

MIMA ZEČEVIĆ

KOMADI KOJE NOSIM OVOG PROLEĆA…
– Tokom proleća najviše volim da nosim haljine i lagana odela. U ovom periodu u mom garderoberu zastupljenje su i jarke boje tako da se uvek radujem ovom periodu godine.
NOVI TRENDOVI KOJI MI SE DOPADAJU…
– Ne volim da pratim slepo trendove ali se uvek obradujem novinama. U ovoj sezoni mi se jako dopada Pradina kolekcija, kao i povratak 90-ih.
Platofrme se vraćaju na velika vrata kao i oversized torbe tako da to planiram da uvrstim u moju šoping listu.
TRENDOVI KOJI NISU PO MOM UKUSU…
– Ne volim jeftine materijale i uvek izbegavam da kupujem takve stvari. Takođe, mislim da pantalone niskog struka ne laskaju ženskoj figuri tako da njih ne nosim.

KOMADI KOJI SE NALAZE NA MOJOJ ŠOPING LISTI…

ZIMMERMANN,
luisaviaroma.com

ENA LUNA

KOMADI KOJE NOSIM OVOG PROLEĆA…
– To su svakako majice i džemperi na pruge kao i odela koja obožavam jer čine da delujete put together, a da se zapravo niste potrudili oko outfita ni 5 minuta.
NOVI TRENDOVI KOJI MI SE DOPADAJU…
– To su definitivno kačketi koje sam potpuno zanemarila poslednjih godina, a sada su jedan od meni najzanimljivijih trendova jer nam omogućavaju igranje sa različitim stilovima. Takođe, povratak platformi na velika vrata nam je vratio udobnost i siguran, a opet ekstravagantan korak.
TRENDOVI KOJI NISU PO MOM UKUSU…
– Nikada ne pratim trendove kad je reč o farmerkama, jer one, po mom mišljenju, zahtevaju mnogo od nas te se treba držati proverenih modela za koje znamo da nam stoje kako treba umesto da po svaku cenu nosimo trendi komad koji će da istakne naše mane umesto vrline. Što se ostalih trendova za ovu sezonu tiče, radili smo ih za Reels na mom Instagram profilu i mislim da je svaki od njih nešto što bih u nekoj prilici nosila.

KOMADI KOJI SE NALAZE NA MOJOJ ŠOPING LISTI…

VERSACE,
versace.com
SAINT LAURENT,
ysl.com

Tekst: Kristina Blagojević
Foto: Instagram, Privatna arhiva

Podeli

Scroll to Top