Nastvljeno snimanje trilogije: Da li ste spremni za „50 nijansi mračnije“?

Nije važno da li volite trilogiju E. L. James ili ne, da li vam se dopao film „50 nijansi Sive“ ili vas je razočarao, nema sumnje da su priče o ljubavi između Anastasie Steele i Christiana Greya pravi kulturološki fenomen. Iako su mnogi filmu „50 nijansi Sive“ predviđali ne preveliki uspeh, na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio je više od 500 miliona dolara u vrlo kratkom roku prikazivanja. Zato i ne čudi uzbuđenje koje polako izazivaju teaseri nastavka „50 nijansi mračniji“.
Drugi deo trilogije trebalo bi da bude premijerno prikazan u februaru 2017. godine, ali bez obzira na to, studio Universal već sada počinje kampanju za ovo ostvarenje jer želi da zadrži euforiju kod publike. Oni su nedavno objavili ko je scenarista novog nastavka i prvi kadar iz filma. Nekoliko dana kasnije, usledio je i prvi insert od 30 sekundi.
Scenario će ovog puta pisati muž spisateljice, Niall Leonard, a Jamie Dornan i Dakota Johnson vraćaju se kao Christian Gray i Anastasia Steele. U trejleru vidimo samo Dornana kako stavlja masku na lice kao predznak onoga što će uslijediti i pitanje: „Jeste li spremni na 50 nijansi mračnije?“.
Možda je ovim potezom Universal zapravo želeo da konačno stavi tačku na spekulacije o tome da Jamie Dornan neće glumiti u nastavku trilogije.

Podeli

Scroll to Top