Nataša Pavlović otkriva pet zlatnih pravila za savršen ten

Savršen i blistav ten san je svake žene, ali se malo koja njime može i pohvaliti. Voditeljka Nataša Pavlović jedna je od retkih srećnica. Atraktivna brineta koja je poslednjih meseci u tandemu sa glumcem Sašom Joksimović domaćica TV formata „Fantastic Show“, ima besprekornu kožu lica. Ona je sa našim čitaocima podelila svoja zlatna pravila kojima ju je još pre petnaest godina naučila jedna dermatologica iz Pariza i kojih se uvek pridržava.

1p npl 291214

 

1. Najvažniji je kvalitetan san što žene često zaboravljaju i olako prelaze preko t og pravila. Ukoliko malo spavate, ne možete imati lepu kožu lica.

2. Koristite svake večeri vodicu za čišćenje beba koja se nalazi u ponudi mnogih proizvođača. Ona odlično čisti kožu, a ne sadrži parfeme i druge dodatke kojih uglavnom ima u proizvodima za odrasle.

3. Šminku sa očiju skidajte uljem za bebe. Protrljajte oko uljem, a potom vlažnim tuferom obrišite. Tako ćete sprečiti stvaranje bora oko očiju.

4. Isprobala sam različite vrste pomada, ali sam shvatila da su najbolje one koje se prave u apotekama tako da su one moj izbor.

5. Izbegavajte da se šminkate ako to nije potrebno. Privatno koristim minimalno šminke, a za važne izlaske stavim crveni karmin što daje utisak da imam kompletan make-up iako ne stavim čak ni puder na lice.

Podeli

Scroll to Top