Negative space je novi trend u svetu manikira koji će vam olakšati život

Negovane ruke i uredni nokti važan su deo imdža svake žene, a savršen manikir se podrazumeva. Međutim, brz životni tempo često nam ne ostavlja dovoljno vremena za lakiranje noktiju, a iako su nam trajni lakovi poslednjih godina olakšali život, svakoj ženi se bar nekoliko puta dogodilo da u svom pretrpanom rasporedu nema mesta za odlazak kod manikira ili ne može da dobije odgovarajući termin. Ukoliko vam je ovaj scenario poznat, onda smo sigurni da ćete voleti novi trend koji je već zavladao društvenim mrežama.

@overglowedit

@weworewhat

Negative space je novi nail art trend koji je istovremeno toliko praktičan i efektan da je brzinom svetlosti osvojio beauty entuzijaste. Ključ je u tome da deo nokta, uglavnom pri korenu, ostaje neobojen, zbog čega će izrastak kasnije biti manje primetan, što znatno produžava period između dva odlaska kod manikira.

@overglowedit

Pored toga što je praktičan, ovaj trend je i beskrajno zabavan jer ostavlja bezbroj mogućnosti za igru – od grafičkih kombinacija u dve boje, preko raznobojnih verzija francuskog manikira pa sve do apstraktnih varijanti. Ukoliko ste vešti, neke od najjednostavnijih verzija možete isprobati i sami kod kuće, dok bi nešto komplikovanije opcije trebalo da ostavite profesionalcima.

@imarninails

@paintboxnails

Mada ovaj trend dolazi u bezbroj različitih varijanti te može da zadovolji svačiji ukus, od zakletih minimalista do večitih maksimalista, trenutno najaktuelnije verzije dolaze u jarkim bojama. U nastavku pogledajte još nekoliko odličnih ideja za negative space manikir za koje smo sigurni da će vas inspirisati pred naredni odlazak u salon.

@paintboxnails

@paintboxnails

@paintboxnails

@imarninails

@paintboxnails

@imarninails

@overglowedit

@overglowedit

@aliiiyaaahh

@thefashionguitar

@celmatique

@paintboxnails

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @overglowedit, @weworewhat
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top