Nekoliko ideja uz koje ćete izbeći bad hair day

Osim čuvenog pitanja: Šta da obučem?, svaka žena se pre izlaska iz kuće suočava i s mnogim beauty dilemama, pogovoto kada je reč o stilizovanju kose. Problem postaje još veći kada se ujtru spremamo za odlazak na posao jer smo vremenski ograničeni i neretko imamo svega 5 ili 10 minuta koje možemo da posvetimo frizuri. Ako tome dodamo i činjenicu da se često budimo sa zamršenim pramenovima i kosom koju nije lako ukrotiti, ponekad nam može delovati da je nemoguće izbeći bad hair day.

1fi 16919

@tamara

Srećom, postoji niz rešenja koja nam omogućavaju ne samo da pristojno stilizujemo neukrotivu kosu već i da napravimo savršenu frizuru koja će imati wow efekat. Inspiraciju za besprekorne frizure i ovog puta pronašli smo na Instagramu, koji je poslednjih godina nepresušan izvor praktičnih modnih i beauty ideja.

2 fi 16919

@matildadjerf

Jedno od najlakših rešenja svakako možete pronaći ako zaližete kosu koju možete nositi puštenu ili podignutu u rep ili punđu. Ipak, svesni smo da se neće baš veliki broj žena odlučiti za ovu opciju, pa vam zato predlažemo da među svojim must have beauty proizvodima obavezno uvrstite i šampon za suvo pranje. Osim što će vas spasiti u trenucima kada nemate vremena da operete kosu, ovaj proizvod omogućava i lakše stilizovanje.

3fi 16919

@taylranne

Nakon što kosu ukrotite suvim šamponom nekada će biti dovoljno da je samo pokupite u razbarušenu punđu i dobićete odličnu frizuru, a dobri prijatelji su i svi ukrasi za kosu koji su poslednjih sezona veoma popularni. Scrunchie gumice, šnale i ukosnice uvek daju upečatljiv efekat, a sve su popularnije i plastične šnale i marame koje možete obaviti oko konjskog repa ili uplesti u pletenicu. Ako više volite puštenu kosu, jednostavno stavite rajf. U nastavku pogledajte nekoliko efektnih frizura za koje smo sigurni da će vas inspirisati za postizanje sličnog looka.

4fi 16919

@sabinasocol

5fi 16919

@brittanyxavier

6fi 16919

@sincerelyjules

7fi 16919

@tamara

8fi 16919

@taylranne

@taylranne

@matildadjerf

@queenofjetlags

@leoniehanne

@jessiekass

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sincerelyjules
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top