Nekoliko načina da nosite crnu rolku tako da vam nikad ne dosadi

S obzirom na debeli minus i konstantne padavine, još uvek nismo stigli do onog trenutka u kom razmišljamo o trendovima za prolećnu sezonu, a sve naše modne dileme poslednjih dana uglavnom se vrte oko izbora odevnih kombinacija u kojima ćemo preživeti ledeni talas, a opet izgledati stilizovano. Pošto su temperature sada ozbiljno pale, prva stvar na koju mislimo jeste udobna crna rolka. Svestrani komad koji se nalazi u svakom ženskom ormaru uvek je dobar početak svakog outfita u ovo doba godine, a ukoliko skrolujete Instagramom videćete da se i veliki broj modnih influensera često oslanja na ovaj komad. Praktične za kombinovanje, crne rolke pogodne su za sve prilike, a osim što ih nosimo usred zime, zadržaće se u našem garderoberu i tokom proleća. Ako vam je ponestala inspiracija za kombinovanje, u nastavku vam donosimo sedam odličnih predloga.

U PARU SA KAPUTOM

Crna rolka i teddy kaput dobra su garancija da se nećete smrznuti u narednim danima, a najbolja dopuna ovog stajlinga su odgovarajući kačket ili kapa. S druge strane, kad se vreme malo prolepša svoju crnu rolku možete kombinovati i sa nešto laganijim kaputima.

@tamara

@sonialyson

@ashbrooke

@emitaz

ISPOD KOŠULJE

Ako su vam dosadile sve očekivane slojevite kombinacije, vreme je da isprobate ovu varijantu. Crna rolka ispod košulje odličan je način da dodate još jedan sloj garderobe. Dok traje zima nosite ovu kombinaciju u paru sa kaputom, a kasnije ispod blejzera.

@weworewhat

@vikyandthekid

@thecarolinelin

SA OMILJENIM BLEJZEROM

Kad smo već kod blejzera, ne možemo da ne spomenemo ovu opciju. Odlična je za odlazak u kancelariju, svejedno da li ćete je poneti uz farmerke ili odgovarajuće pantalone. U narednim danima podrazumeva se da ćete je nadograditi toplim kaputom i oversized šalom, dok će na proleće blejzer biti odlična zamena za jakne.

@deborabrosa

@darjabarannik

@tineandreaa

@zinafashionvibe

SA PROŠIVENOM JAKNOM

Prošivene jakne odlična su alternativa za kapute, naročito ako su u pitanju perjani modeli. Ova kombinacija uglavnom najbolje funkcioniše uz farmerke, bez obzira da li je u pitanju skinny, wide-leg ili bilo koji drugi kroj.

@carodaur

@tamara

@tamara

@zinafashionvibe

@anoukyve

UZ SUKNJE

Pomislite na bilo koji model suknje i shvatićete da se odlično slaže sa crnom rolkom. Kada vam dosade sve opcije sa pantalonama i farmerkama, ponesite crnu rolku u paru sa omiljenom suknjom.

@xeniaadonts

@zinafashionvibe

ALL BLACK KOMBINACIJE

Potpuno crne kombinacije jedna su od naših omiljenih outfit formula, naročito u situacijama kada ne znamo šta da obučemo, a pritom nemamo mnogo vremena za razmišljanje. Rolka, pantalone i jakna ili šorts i blejzer uvek će se pokazati kao solidan izbor. Ako želite da izbegnete monotonu, ponesite obuću ili torbu u bilo kojoj drugoj boji.

@ashbrooke

@tineandreaa

@leoniehanne

@ashbrooke

UZ FARMERKE

Ne moramo da vam kažemo da se crna rolka dobro slaže sa svim modelima farmerica jer to odavno znate. Jedini naš savet je da birate crne ili teget modele kada želite nešto formalnije lookove, dok jeans u svetloplavoj boji bolje funkcioniše uz ležerne stajlinge.

@annabelrosendahl

@zinafashionvibe

@zinafashionvibe

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top