Neodoljive M-ISHKA torbe inspirisane koferima za šešire

Nakon što su proteklog leta M-ISHKA espadrile sa velikom mašnom postale veoma popularne među ženama, ovaj mladi domaći brend pripremio je još jednu modnu „poslasticu“ u vidu Mishka Train Case torbe. Reč je o modelu koji je inspirisan vintage okruglim koferima u kojima su žene ranije nosile šešire i druge aksesoare. Iako je na prvi pogled prilično elegantna, ova torba je osmišljena kao svakodnevni aksesoar. Lišena je svih suviših detalja i ukrasa te predstavlja komad za sva vremena koji će voleti istinski ljubitelji minimalizma.

1m 16217

Izrađena je od nežnog pliša, neizostavnog materijala za predstojeću sezonu, dok je ručka torbe od kože. Trenutno se može naći u šest različitih boja – svetlo i tamno sivoj, puder roze, petrolej zelenoj, kraljevski plavoj i teget. Oba materijala, pliš i koža, visokog su kvaliteta i uvoze se iz Italije. Prečnik torbe je 30cm, a u planu je i izrada većeg modela koji će biti posebno interesantan baš zbog svojih dimenzija.

2m 16217

3m 16217

Svi M-ISHKA proizvodi namenjeni su modno osvešćenim ženama snažnog karaktera koje veruju u svoju individualnost i smelo nose svoj stil. Za predstojeću sezonu, ovaj brend sprema još iznenađenja za žene, ali i za muškarce.

Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top