Nicole Kidman i Keith Urban: Poljupci na kiši na premijeri „Paddingtona“

Nicole Kidman i Keith Urban bili su zvezde na premijeri filma „Paddington“ u Londonu. Dobro raspoloženje slavnom paru nije pokvarila ni kiša koja je padala. Oni su ispred bioskopa „Odeon“ stigli pod kišbranima i šarmantno koketirali sa okupljenim fanovima. Najveće oduševljenje prisutnih izazvali su poljupci bračnog para koji te večeri nije skivao svoje emocije.

2nic

Oskarov se za ovu priliku odlučila za vintage izgled, pa je izabrala crnu haljinu sa belim detaljima iz kolekcije „Prada resort 2015“, a na nogama je imala sandale Christiana Louboutina iz njegove linije „Allegra“. Retro stil podržavala je i njena frizura koja je bila u stilu šezdesetih godina prošlog veka, a blagi make-up naglašavao je lepotu filmske dive.

niku 1

 

U „Paddingtonu“, Nicole tumači glavnu ulogu. Reč je o ostvarenju kome će se najviše obradovati deca, ali je koncipirano tako da u njemu može da uživa čitava porodica. Film je dobio odlične kritike u Velikoj Britaniji, a pojedini stručnjaci nazivaju ga čak i „najboljim porodičnim filmom ikada“.

 

Podeli

Scroll to Top