Nije im odolela ni Kendall Jenner: Borboleta narukvice sa porukama ljubavi

Kreiran sa mnogo ljubavi, hrvatski brend handmade nakita Borboleta osvojio je ne samo regionalno već i svetsko tržište. Bajkovita priča o jedinstvenim asesoarima počela je 2012. godine inspirisana čuvenom rečenicom Rhetta Butlera iz filma „Prohujalo sa vihorom“: „Iskreno, draga nije me briga“. Upravo taj citat stavljen je na privezak prve narukvice od svilenog konca. Ubrzo je predstavljen i čitav niz narukvica sa šarmantnim dodacima u obliku zvezda, srca, krstića, deteline i leptira. Svaka od njih imala je na sebi ispisane antologijske rečenice iz filmova, pesama, umetnosti i književnosti koje su zauvek dotakle naše živote.

2p b 8815

Sjajan Borboleta tim teži tome da svaki dan uradi bar jednu malu stvar koja će ljudima izmamiti osmeh. U skladu sa takvim stavom, brend je vremenom širio svoju ponudu, a danas postoje šest Borboleta linija – Classic, Candy, Love Letters, Wish, Semi precious, Silver i Gold. Među kolekcijama su narukvice izrađene od svilenog konca, poludragog kamenja, srebra, zlata i pozlaćenih detalja, a ogrlice su uglavnom izrađene od plemenitih metala – srebra i zlata.

3p b 8815

Borboleta komadi mogu se kupiti u nekim od najboljih svetskih radnji poput Excelsior Milano, Sugar For Your Closet, Cosi Cosi, Smets, Nicolas Concept Store, Jules&Co… A na spisku zadovoljnih klijenata pored hrvatskih zvezda kao što su Nina Badrić ili Severina Vučković nalaze se i Kendall Jenner, Camelia Huls, Paris Hilton, Mija Knežević, Despina Petrić, Joke Hoogewijs, Caroline Stanbury…

4p b 8815

5p b 8815

Foto: http://www.borboleta.co/

Podeli

Scroll to Top