Nina Janković zatvorila reviju Ivica i Majica

U beogradskom KPGT-u sinoć su predstavljeni novi modeli brenda Ivica i Majica iza koga stoji glumac i dizajner Vladimir Nićiforović. Kolekcija je prikazana na jedinsven način u okviru glumačko-modnog spektakla koji je otvorila pevačica Marija Šerifović.

1im 13517

2im 13517

Pistom su prodefilovale glumice i balerine u ulogama manekenki: Miljana Gavrilović, Dragana Dabović, Vaja Dujović, Dunja Stojanović, Anka Gaćeša, Tamara Belošević, Aleksandra Belošević, Olja Bacić, Tatjana Dimitrijević.

3im 13517

4im 14517

Svaka od njih je imala svoju mini rolu u skladu sa natpisom na haljini, majici ili kupaćem kostimu. Glumica Vanja Nenadić je „tražila muža“, Tamara Dragićević se predstavila kao „fešn ajkon“, dok je Nina Janković u božanstvenoj haljini napravljenoj od majica zatvorila reviju.

5im 13517

6im 13517

7im 13517

Kreativnom vizuelnom izrazu doprinele su i Srna Jovanović iz hair studija Prostor koja je bila zadužena za frizure, a originalni make up osmislila je Nena Ilić.

8im 13517

9im 13517

U publici je bilo oko dve stotine zvanica među kojima su bile i mnoge poznate ličnosti: frontmen Tropico benda Aleksandar Cvetković sa suprugom Jovanom Pajić, voditeljka Irina Radović sa ćerkom Iskrom, pevačica Ana Bebić, manekenka Tamara Paunović, glumci Ivan Mihailović, Lena Bogdanović, Iva Stefanović, Žarko Stepanov…

11im 13517

Druženje je nastavljeno na koktelu na kojem su služeni specijalno dizajnirani kapkejkovi Nanine kuhinje sa natpisima poput onih na majicama. Za muzičk program bila je zadužena pevačica Ana Bebić, a na bini su joj se pridružili i mnogi glumci dok je Vladimir Nićiforović održao i mini koncert Falš benda koji je nedavno osnovao sa grupom prijatelja.

10im 13517

Foto: Jovan Marjanov

Podeli

Scroll to Top