Nivea ima novi CC fluid koji umanjuje hiperpigmentacijske fleke

Nivea je lansirala LLuminous630® CC fluid 3-u-1. koji prekriva postojeće nepravilnosti, umanjuje hiperpigmentacijske fleke i štiti od sunca

Dolazak leta obično označava period kada polako počinjemo da prelazimo na minimalistički beauty režim, svejedno da li se radi o nezi kože, kosi ili makeupu. Kada govorimo o kategoriji šminke, ovo pojednostavljenje rutine posebno se odnosi na izbor što laganije makeup podloge jer full-coverage puderi nisu prijatelji naše kože kad temperature pređu 30 stepeni.
Srećom, danas postoji čitav niz odličnih formula koje ne zatvaraju pore, a pritom dobro prektivaju čak i veće nesavršenosti kao što su hiperpigmentacijske fleke i na sve to sadrže čitav niz negujućih sastojaka koji deluju na specifične kožne probleme. Jedan od takvih proizvoda svakako je novitet iz asortimana brenda Nivea – Luminous630® CC fluid 3-u-1.

Sve što treba da znate o Luminous630® CC fluidu

Kao što su samo ime kaže, Luminous630® CC fluid 3-u-1 ima trostruko dejstvo. Za početak, njegova formula obogaćena je mikroinkapsuliranim pigmentima koji se prilagođavaju boji kože i prekrivaju tamne fleke i druge nepravilnosti. Drugi adut je to što sadrži patentirani Luminous630® sastojak koji vidljivo smanjuje tamne fleke za samo dve nedelje, a zahvaljujući formuli sa SPF30, štiti od UV zraka i sprečava nastanak novih fleka od sunca.

Naučnici brenda Nivea proveli su 10 godina u istraživanju efikasnog rešenja protiv tamnih fleka tokom kojih su pregledali više od 50.000 sastojaka. Rezultat njihovog istraživanja je Luminous630® koji deluje na ćelijskom nivou kako bi smanjio postojeće, sprečio pojavljivanje novih fleka i uravnotežio pigmentaciju.

Dodatni bonus Luminous630® CC fluida jeste činjenica da je obogaćen hijaluronskom kiselinom i da intenzivno hidrira kožu. Proizvod dolazi u tri različite nijanse, a sve se prilagođavaju različitim tonovima kože zbog čega izgledaju izgledaju potpuno prirodno. Naime, tokom nanošenja inkapsulirani pigmenti u ovog proizvodu se lome i polako oslobađaju tako da mogu savršeno da ujednače ten, ali ne nauštrb prirodnog izgleda.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Nivea

Podeli

Scroll to Top