Njujorčanke čije Instagram profile morate pratiti tokom NYFW-a

Nedelja mode u Njujorku juče je imala svoj spektakularni početak kada Kanye West priredio modni show za pamćenje koji je osim predstavljanje kolekcije „Yeezy Season 3“ obeležio i spektakularan dolazak čitave porodice Kardashian/Jenner, ali i catwalk Naomi Campbell. Najznačajnije revije uslediće u danima koji dolaze, a iako samo najveći fashionisti imaju priliku da prisustvuju ovom prestižnom modnom događaju zahvaljujući Instagramu, i mi ćemo imati priliku da vidimo nove kreacije najvećih dizajnera današnjice. Jer, velika opsesija svih koji posećuju NYFW jeste Instagram sa kog se atmosfera na revijama i glavni look-ovi teleportuju i u druge modne metropole!
Da ne biste propustili najvažnije momente sa Nedelje mode, zauzimte mesto u digitalnom prvom redu i zapratite narednih 8 ikona stila iz Njujorka koje će vas redovno izveštavati o svim trenucima vrednim pažnje!

Natalie Suarez @natalieoffduty

1i 13216

Model, pevačica, kompozitorka i vodeća njujorška modna blogerka redovna je gošća na svim važnim revijama, a njene fotografije odišu duhom 70-tih.

Kate Foley @real_kate_foley

2i 13216

Mada je poreklom Britanka, Kate već dugo živi u Njujorku i jedna je od vodećih stilistkinja u tom gradu. Njen stil odevanja inspiriše sve street style fotografe, a sarađuje i sa mnogim prestižnim brendovima.

Sandy Liang @sandyliang

3i 13216

Perspektivna dizajnerka čiji je kaput od krzna bio komad koje su nosile sve trendi Njujorčanke tokom zime, a za proleće je pripremila farmerke kojima ni jedna IT zvezda neće odoleti. Sandy je na listi zvanica na svim važnim revijama.

Nausheen Shah @nausheenshah

4i 13216

Ova stilistkinja i modna urednica najbolje će vas izveštavati o glavnim fashion party-jima tokom NYFW-a, a redovna je gošća i na svim važnim koktelima organizatora i sponzora Nedelje mode.

Soo Joo Park @soojmooj

5i 13216

Ambasadorka brenda L’Oreal Paris i jedna od miljenica Karla Lagerfelda nije samo model koji se pojavljuje na pistama glavnih revija već i odličan Instagram reporter koji će vam pokazati zabavnu stranu NYFW-a.

Shiona Turini @shionat

6i 13216

Kreativna konsultantkinja i najbolja prijateljica Solange Knowles uvek je spremna da vas kroz fotografije „uvuče“ u najzanimljiviji deo Njujorške Nedelje mode.

Jenny Walton @jennymwalton

7i 13216

Mada se njen stil najbolje može opisati kao old-school style, Jenny je novo lice u svetu mode stoga sa mnogo entuzijazma prenosi sve važne trenutke.

Cipriana i Takenya Quann @ciprianaquann i @tk_wonder

8i 13216

One su najstilizovanije njujorške bliznakinje, obe rade kao modeli, a dok je Takenya i muzičarka, Cipriana piše za modne časopise. Poslednjih godina ušle su u društvo vodećih street style zvezda u Velikoj Jabuci, a svako njihovo pojavljivanje na NYFW-u ispraćeno je odličnim reakcijama.

Podeli

Scroll to Top