Njujorška elita na reprizi Chanel revije Métiers d’Art Paris-Salzburg

Nakon velikog uspeha kolekcije „Métiers d’Art Paris-Salzburg“ koju je uradio za Chanel, Karl Lagerfeld odlučio je da njujoršku elitu obraduje predstavljanjem iste linije prenijevši im na taj način dah glamura koji je u decembru predstavio u Salzburgu. Priliku da učestvuju u ponovljenoj modnoj avanturi dobili su samo odabrani članovi celebrity sveta i najveći ljubitelji kuće Chanel.
Iako je na reviji nije predstavio nove komade, Lagerfeld je okupio najveće svetske zvezde kako bi im pokazao svoj uvek revolucionaran pristup modi. Reviju su podržali Anna Wintour, Julianne Moore, Beyoncé, Alexa Chung, Pharrell Williams, Dakota Johnson, Vanessa Paradis koja je došla ud ruštvu ćerke Lily-Rose Depp, ali i Patti Smith, Geraldine Chaplin, Lily Collins i mnogi drugi gosti.
Lagerfeld je u Njujorku preneo i dah austrijske kulture tako što je scena osmišljena tako da podseća na hotel Schloss Leopoldskron u kome je ovaj revija imala svoju premijeru. Francuska modna kuća je svojim vernim poklonicima ponovno demonstrirala prefinjenu veštinu izrade modnih detalja iz radionice Lesage, koji svojom preciznošću nalikuju draguljarskim majstorijama, ali su predstavljene i različite aplikacije od perja, kao i cvetni detalji ateljea Lemarié.

6p cnj 1415

5p cnj 1415

4p cnj 1415

3p cnj 1415

2p cnj 1415

1p cnj 1415

Podeli

Scroll to Top