#NoMakeUpMakeUp: Najlepše palete neutralnih senki za oči

Dolaskom „no make-up make-up“ trenda stiglo je i zlatno doba neutralnih senki za oči. Stoga je pravo vreme da zumiramo neke od najboljih paleta koje nude odlične nude nijanse. Dobra stvar kod ovih senki je što ne možete mnogo da pogrešite, pa stoga možete eksperimentisati sa različitim bojama, sve dok se držite jedinog pravila – oči ne smeju biti napadno našminkane. Stoga slobodno koristite i boje za koje ranije niste imali hrabrosti, a dobra stvar je što su ove palete odlične i za dnevni i za večernji make-up.

NYX Cosmetics Love in Paris Eyeshadow Palette in Madeleines and Macaroons

1p s 21115

Pariz je jedan od najlepših gradova na svetu u kome žive žene koje nose titulu najsofisticiranijih dama. Ukoliko želite da probudite Mademoiselle momenat svoje ličnosti, odaberite ovu jedinstvenu paletu sačinjenu od devet briljantnih boja.

Marc Jacobs Beauty Style Eye Con No. 7 Plush Eyeshadow Palette

2p s 21115

Ako volite smokey eyes, a ipak biste želeli da ispratite trend, Marc Jacobs pronašao je savršeno rešenje. Zahvaljujući ovoh paleti od sedam boja imate priliku da naglasite svoje oči sasvim dovoljno da ih svi primete, a da opet one ne budu napadno našminkane. Prednost ove palete je i u tome što sadrži savršeno kombinaciju mat i sjajnih senki koje dolaze u odličnom rasponu boja – od beličaste do bakarno ružičaste.

Maybelline The Blushed Nudes Palette

3p s 21115

Ovo je paleta prepuna senki romantičnih boja poput roze, bež, sive ili boje brusnice. Za razliku od većine nude paleta akcenat nije stavljen na smeđim i zlatnim tonovima što nam se posebno dopada. Njeno zaštitino lice je Gigi Hadid, pa ako je dovoljno dobra za nju, dobra je i za nas.

Urban Decay Naked 2 Basic

4p s 21115

Mat šminka je trend koji je izdržao test vremena, a Urban Decay palete neutralnih senki polako ulaze u legendu. Među nekoliko odličnih paleta, danas smo odlučili da predstavimo Naked 2 Basic od pet nijansi koje su sasvim dovoljne za efekat no make-upa na očima. Smeđi tonovi odlični su za svakodnevne izlaske, a uz dodatak nešto intenzivnije sive, imaćete savršen pogled i tokom večeri.

Bobbi Brown Nude – Nude Palette

5p s 21115

Bobbi Brown je već proglašena kraljicom kreiranja šminke za efekat prirodnog izgleda, a ovo je samo jedan u nizu njenih odličnih proizvoda. U skladu sa njenom filozofijom: „Budi ko jesi“, čuvena šminkerka stvorila je odličnu paletu od 12 senki neutralnih nijansi u kojoj dominiraju smeđi i zlatni tonovi. Savršena kombinacija mat i sjajnih boja čini ovu paletu neodoljivom.

Podeli

Scroll to Top