Nova ekranizacija „Pepeljuge“ čeka nas u 2015.

Mnogim devojčicama bila je omiljena bajka tokom detinjstva, a nakon veoma uspešne ekranizacije 1950. godine, u 2015. čeka nas još jedna verzija filma „Pepeljuga“.

1p

Priča o lepotici koja nakon smrti oca ostaje da živi sa zlom maćehom i dve polusestre kojima postaje sluškinja izaziva buru emocija na početku, a onda sledi, zanimljiv obrt koji se dešava nakon što uz pomoć dobre vile uspeva da ode na bal gde upoznaje prelepog princa, ali i gubi cipelicu. On je nakon toga, uz pomoć staklene cipelice, traži po čitavom kraljevstvu i na kraju, bez obzira na mnogobrojne prepreke, uspeva da dođe do ljubavi svog života. Romantični završetak bajke je upravo i pravi razlog zašto pripadnice lepšeg pola svih generacija vole ovo štivo jer se sve nadaju da njihov vlastiti princ negde postoji.

2p

Da ovo nije samo još jedna priča sa srećnim krajem i samo obična ekranizacija omiljene bajke, govori nam odlična glumačka postava. U glavnoj ulozi je mlada Lily James dok je uloga princa pripala Richardu Maddenu. Dobru vilu ovog puta glumi Helena Bonham Carter, ali nesumnjamo da će najviše pažnje svojom maestralnom glumom u ovom ostvarenju privući Cate Blanchett kao zla maćeha.

4p

3p

Podeli

Scroll to Top