Kolekcija Monike Sablić nadograđena Kitchig nakitom

Splitska modna dizajnerka Monika Sablić predstavlja kampanju za novu kolekciju koju će premijerno prikazati na predstojećem zagrebačkom Fashion Week-u. Modna smotra održava se 11. i 12. decembra, a kreatorka se prvi put oprobala u dizajnu kolekcije bazirane na večernjim haljinama i venčanicama.

Lidija Bačić i Monika Sablić
Lidija Bačić i Monika Sablić

Ovo je samo mali deo onoga što će Monika predstaviti na Nedelji mode, a kako bi nadogradila čitavu priču odlučila se za saradnju sa dizajnerkom nakita Jadrom Brkić koja stoji iza brenda Kitchig. Kreatorka originalnih aksesoara tvrdi da je sa rado prihvatila poziv Sablićeve:

Monika Sablić
Monika Sablić

– Bilo mi je zadovoljstvo da radim za Moniku jer je odlučna i zna šta želi. Dala mi je mnoge ideje, kao na primer, da napravim ukras za kosu koji je definitivno must have ove sezone. Cveće je uvek nepogrešiv motiv, ostavlja utisak raskoši, posrednik je između čoveka i prirode, tako da je bilo lako pronaći inspiraciju.

Kitchig
Kitchig

Za fotografije editorijala bio je zadužen talentovani Matija Prajo (Beep pictures), a zaštitno lice kolekcije je pevačica Lidija Bačić. Monika je još jednom pokazala da su njene haljine glamurozne, romantične i nosive.

Lidija Bačić
Lidija Bačić

Podeli

Scroll to Top